Ο Μεσούτ Οζίλ το γύρισε στην πολιτική
Ο Μεσούτ Οζίλ εισήλθε στην πολιτική καθώς την Κυριακή (23/2) εξελέγη μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ αποφάσισε να κάνει στροφή στην κεριέρα του και να ασχοληθεί με την πολιτική στην Τουρκία, αφού εντάχθηκε στο κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο 36χρονος πρώην διεθνής με την Εθνική Γερμανίας ποδοσφαιριστής εξελέγη ως μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος του Ερντογάν, κατά τη διάρκεια συμβουλίου που έλαβε χώρα στην Άγκυρα την Κυριακή (23/2).
Θυμίζουμε πως ο Οζίλ αποσύρθηκε από την Εθνική Γερμανίας το 2018, πέντε χρόνια πριν κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του, έπειτα από μια συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο στο Λονδίνο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει εντάξει στο κόμμα του αρκετούς διάσημους αθλητές όπως μεταξύ άλλων ο Αλπάι Οζαλάν και ο Ουνάλ Καραμάν.