Ο Μίχελ "καρφώνει" Σαμπράνο και "κρατάει" Πρίγιοβιτς

O Λούμπος Μίχελ ψήφισε υπέρ της παραμονής του Πρίγιοβιτς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ άφησε αιχμές για τον Κάρλος Σαμπράνο που κούνησε πρόωρα μαντήλι στον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την δική του άποψη για την επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Σαμπράνο έδωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Arena FM" ο Λούμπος Μιχελ, που μεταξύ άλλων ψήφισε υπέρ της παραμονής του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου του Βορρά" μεταξύ άλλων, σημείωσε:

Για τον Σαμπράνο: "Ισως και ο ίδιος ο Σαμπράνο να μην είχε το κατάλληλο κίνητρο για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλει πάντως να συνεχίσει να αγωνίζεται και στην Ρούμπιν και να ζει στο Καζάν, που είναι δύσκολη πόλη και πολύ μακρινή. Ισως να ψάχνει μια νέα ευκαιρία σε ένα καλό πρωτάθλημα στη Γερμανία ή στην Ισπανία και αναζητά εκεί προτάσεις. Δεν προσαρμόστηκε πάντως στον ΠΑΟΚ και δεν έδειξε να είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα".

Για τον Πρίγιοβιτς: "Ο Πρίγιοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά για την επόμενη ημέρα. Είναι δύσκολο να αφήσεις τον πρώτο σκόρερ σου να φύγει στη μέση της χρονιάς γιατί είναι εξίσου δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Εγώ προσωπικά θέλω να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της περιόδου, σίγουρα θα πετύχει τουλάχιστον άλλα δέκα ή δώδεκα γκολ που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάρει το πρωτάθλημα. Μετά θα παίξει στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου και θα μπορούμε να τον πουλήσουμε για πολλά λεφτά. Αυτό είναι το σχέδιο μας…."

24MEDIA NETWORK