O "μιλένιουμ"... Σώκρατες της Ξάνθης και το ρεκόρ του

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος (να το θυμάστε το όνομα) της Ξάνθης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε στην Super League και είναι γεννημένος το 2000. Τι λέει η ποδοσφαιρική κοινότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό για τον "Σώκρατες" των Πηγαδίων; Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το σκάουτινγκ της Σίτι

O "μιλένιουμ"... Σώκρατες της Ξάνθης και το ρεκόρ του

Τα Μέσα στην Ελλάδα γνώρισαν το απόγευμα του Σαββάτου τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Δημήτρη Μελιόπουλο. Ο λόγος; Γιατί με την απόφαση του Ράσταβατς να τον περάσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό γράφτηκε ιστορία.

Ο 17χρονος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίρνει συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι παιδί του μιλένιουμ, έχει γεννηθεί δηλαδή το 2000 και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου.

Τον Έλληνα αμυντικό χαφ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ η ποδοσφαιρική κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό όμως δεν τον έμαθε στο... Αγρίνιο. Ο νεαρός έχει ιστορία από πίσω του και το Contra.gr θα σας παρουσιάσει τα σημαντικότερα κομμάτια αυτής.

ΣΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στο πλαίσιο του... χτενίσματος που κάνει ο Ολυμπιακός σε ολόκληρη την Ελλάδα για την αναζήτηση ταλέντων, ο Μελιόπουλος μπήκε στο "ερυθρόλευκο" στόχαστρο. Στο λιμάνι εκτιμούν τα προσόντα του ταλαντούχου "ακρίτα" και μάλιστα παραλληλίζουν την υπόθεσή του με αυτή του Παναγιώτη Ρέτσου!

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός μάλιστα φέρεται να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Μελιόπουλου, αλλά εισέπραξε το "όχι" του Πανόπουλου ο οποίος περιμένει πρώτα να καθιερωθεί ο ποδοσφαιριστής στην Ξάνθη κι αφού έχει πάνω την ταμπέλα του "χρυσωρυχείου" να τον πουλήσει ακριβά.

Ο... ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΙΤΙ

Το όνομα: Δημήτρης Μελιόπουλος είναι σημειωμένο εδώ και αρκετό καιρό στα μπλοκάκι διεθνών σκάουτερ. Μέχρι και η βαθύπλουτη Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" ξένων συλλόγων από τη στιγμή που τον είδαν σε τουρνουά στην Ισπανία, ενώ παράλληλα ο Μελιόπουλος είναι βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Σημαντική πληροφορία για τον 17χρονο παίκτη είναι το... nickname με το οποίο οι σκάουτερ στέλνουν το ριπόρτ στις ομάδες που εκπροσωπούν. "Σώκρατες" τον "βάφτισαν" γιατί θεωρούν ότι το παρουσιαστικό του θυμίζει τον Βραζιλιάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK