Ο Μιλιβόγεβιτς πρώτα "έριξε" τον Σίλβα και μετά τον αποθέωσε!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πανηγύρισε την παραμονή της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League αλλά δεν ξέχασε τον πρώην προπονητή του Μάρκο Σίλβα που έπινε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού με την Χαλ!

Ο Μιλιβόγεβιτς πρώτα "έριξε" τον Σίλβα και μετά τον αποθέωσε!
© PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK

Με τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι του Ολυμπιακού ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν το 2015-16 με την ερυθρόλευκη φανέλα και έναν χρόνο αργότερα η μοίρα τους έφερε όχι μόνο στην Premier League αλλά αντιμέτωπους και σε ένα ματς "ο θάνατός σου η ζωή μου".

Τελικά η "μάχη" έβγαλε μεγάλο κερδισμένο τον Σέρβο μέσο καθώς η Κρίσταλ Πάλας νίκησε με 4-0 και έμεινε στην κορυφαία κατηγορία σπρώχνοντας στην Championship την Χαλ του Μάρκο Σίλβα (υποβιβάστηκε μαθηματικά μία αγωνιστική πριν το φινάλε) αλλά ο σεβασμός μεταξύ των δύο παραμένει αναλλοίωτος.

Ο Μιλιβόγεβιτς πρώτα "έριξε" τον Σίλβα και μετά τον αποθέωσε!
© GETTY IMAGES

Αυτό φρόντισε να το δείξει με ένα ποστάρισμά του στις σελίδες του στα social media ο "Μίλι", με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να εκθειάζει τον προπονητή τους στους Πειραιώτες την προπερασμένη σεζόν γράφοντας:

"Αυτός ο άνθρωπος είναι μάγος του ποδοσφαίρου... όλα τα καλύτερα στο μέλλον μεγάλε". Η δε φωτογραφία με την οποία συνόδευσε αυτά τα λόγια, όπου κάνει μία πατρική αγκαλιά στον Μάρκο Σίλβα είναι χαρακτηριστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK