Ο Μίλνερ "τρολάρει" το αυτογκόλ του! Εσύ κάπου το έχεις ξαναδεί...

Η Ρόμα ισοφάρισε το γρήγορο 1-0 της Λίβερπουλ μ' ένα από τα πιο αστεία αυτογκόλ που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του Champions League, με τον Μίλνερ να την... παθαίνει όπως ο Άγγελος Μπασινάς του Παναθηναϊκού πριν από 20 χρόνια! Το θυμάστε;

Liverpool's James Milner runs with the ball during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's James Milner runs with the ball during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP IMAGE

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε κόντρα στη Ρόμα μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Σαντιό Μανέ, ωστόσο 6 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Τζέιμς Μίλνερ να σκοράρει κατά της ομάδας του και το αυτογκόλ να γίνεται αμέσως viral, καθώς ο τρόπος που κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα ήταν τουλάχιστον αστείος.

Σε μία επικίνδυνη φάση που εξελίχθηκε εντός περιοχής του αγγλικού συλλόγου, ο Κροάτης Ντέγιαν Λόβρεν θέλησε ενστικτωδώς να διώξει την μπάλα, προκειμένου να προστατεύσει τα καρέ του Κάριους. Ωστόσο, η "στρογγυλή θεά" δεν πρόλαβε να φύγει πολλά μέτρα μακριά, προσκρούοντας με δύναμη στο πρόσωπο του Τζέιμς Μίλνερ και κατόπιν στα δίχτυα του εμβρόντητου Γερμανού γκολκίπερ.

Ο Άγγλος μέσος μπορεί να αισθάνθηκε εντελώς άβολα εκείνη τη στιγμή, όμως η ντροπή μετατράπηκε σε αυτοσαρκασμό, μόλις οι "κόκκινοι" εξασφάλισαν τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League. Κι αυτό, διότι ο 32χρονος πόσταρε την πιο επική φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Η εικόνα απαθανατίζει τον Μίλνερ τη στιγμή που δέχεται τη μπάλα στο πρόσωπο με τον ποδοσφαιριστή να συνοδεύει την ανάρτηση με το εξής ερώτημα: " Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το σήμα του Champions League από το πρόσωπό μου;", τρολάροντας έτσι τον ίδιο του τον εαυτό.

Το συγκεκριμένο γκολ "ξένισε" πολλούς, λόγω του τρόπου που επιτεύχθηκε, αλλά πολλοί Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι θα έφεραν σίγουρα στη μνήμη τους ένα αντίστοιχο γκολ που είχαν δει πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Τότε ήταν δυο Έλληνες που πρωταγωνίστησαν σε μια ίδια φάση.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στο Κίεβο (στην πόλη του εφετινού τελικού) κόντρα στη Ντιναμό και γνώριζε την ήττα στον όμιλο 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα, με ανατροπή μάλιστα από τους γηπεδούχους, είχε διαμορφωθεί από "σπόντα" στο σώμα του Άγγελου Μπασινά, ύστερα από το διώξιμο του Κώστα Κιάσσου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΝΕΡ:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK