O Μιλόγεβιτς θέλει κι άλλον... Ολυμπιακό μετά τον Μπεν

Η ανανέωση της συνεργασίας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα θα φέρει και... δώρα στον Σέρβο προπονητή. Οι Σέρβοι έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και μετά τον Μπεν "ψάχνονται" για έναν ακόμη παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα πολύ ακριβό.

O Μιλόγεβιτς θέλει κι άλλον... Ολυμπιακό μετά τον Μπεν

Συνεχίζονται non-stop τα δημοσιεύματα στη Σερβία όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα και τις μεταγραφικές του βλέψεις για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον πρώην κόουτς του Πανιωνίου θέλει να του κάνει ένα ακριβό... δώρο!

Αυτό το "δώρο" στην προκειμένη περίπτωση έχει όνομα και επίθετο. Πρόκειται για τον Μάρκο Μάριν που σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους και το "Zournal", το κλαμπ του Βελιγραδίου παρουσιάζεται έτοιμο να προσφέρει στον Ολυμπιακό 1.000.000 ευρώ για χάρη του.

Επισημαίνουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν... δουλέψει μεταξύ τους μεταγραφή, πρόσφατα, και συγκεκριμένα αυτή του Μπεν που τον περασμένο Γενάρη ακολούθησε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βελιγράδι.

Όσον αφορά τώρα τον Μάριν, σαφώς για να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ως προς το συμβόλαιό του ή η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να του προσφέρει ανάλογα μ' αυτά που παίρνει στην Ελλάδα (και δεν είναι λίγα). Φυσικά, για να γίνουν όλα τα προηγούμενα θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του ο Ολυμπιακός.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK