Ο Μιραλάς έβγαλε στενοχώρια για τη... μεταγραφή μέσω Instagram

Ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε στην Έβερτον παρά τηn προσπάθεια που έγινε από τον Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών να τον πάρει πίσω και δεν είχε πρόβλημα να δείξει την δυσαρέσκειά του (PHOTO)!

Everton's Kevin Mirallas, right, scores his goal past Newcastle United's goalkeeper Jak Alnwick, left, during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Everton's Kevin Mirallas, right, scores his goal past Newcastle United's goalkeeper Jak Alnwick, left, during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Όνειρο ήταν και πάει... Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Premier League και στο "Goodison Park" ο Κέβιν Μιραλάς ήθελε φέτος να αποχωρήσει βλέποντας τον Ρόναλντ Κούμαν να του δίνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα ματς της σεζόν, ο Ολυμπιακός κυνήγησε μέχρι... τέλους το θαύμα της επιστροφής του όμως το deal δεν ολοκληρώθηκε.

Τα ρεπορτάζ από Αγγλία επέμεναν πως ο παίκτης πίεσε από τη δική του πλευρά όσο μπορούσε, για να ρίξουν κάπως τις οικονομικές απαιτήσεις τους τα "ζαχαρωτά" και να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Πειραιώτες, ωστόσο το κλείσιμο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου τον βρήκε να μένει στο Λίβερπουλ και αυτό δεν τον ευχαρίστησε καθόλου.

Φρόντισε μάλιστα να το δείξει με αρκετά γλαφυρό τρόπο, ανεβάζοντας το πρωί της Παρασκευής στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram (Instastory) μία ολόμαυρη εικόνα με τρεις στενοχωρημένες φατσούλες (emoticons), δείγμα της ψυχολογικής του διάθεσης αυτή τη στιγμή.

Ο Μιραλάς έβγαλε στενοχώρια για τη... μεταγραφή μέσω Instagram

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK