Ο Μιραλάς παράκουσε, αστόχησε σε πέναλτι και αντικαταστάθηκε (VIDEOS)

Με το "έτσι θέλω" αποφάσισε ο Κέβιν Μιραλάς να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Έβερτον στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαίωσε. Δείτε τα σχετικά videos.

Ο Μιραλάς παράκουσε, αστόχησε σε πέναλτι και αντικαταστάθηκε (VIDEOS)

Βασικός εκτελεστής των πέναλτι της ομάδας του Λίβερπουλ είναι ο Λέιτον Μπέινς, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν του επέτρεψε να πράξει αναλόγως στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης του "Γκούντισον Παρκ" με την Γουέστ Μπρομ.

Ο Στίβεν Νέισμιθ, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε στον Βέλγο μεσοεπιθετικό για την ενέργειά του, όμως δεν κατάφερε να τον μεταπείσει.

Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τον Κέβιν Μιραλάς, αφού σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της Γουέστ Μπρομ και στο ημίχρονο "τιμωρήθηκε" με αντικατάσταση από τον Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Ο Μπέινς δίνει το "οκ" στον Μιραλάς με... χαστουκάκια:

Το χαμένο πέναλτι:

Η αντίδραση του Μαρτίνες στο πέναλτι:

Με ανάρτηση στο Twitter, o Γκάρι Νέβιλ χαρακτήρισε "απαράδεκτη" την πράξη του πρώην άσου του Ολυμπιακού, ενώ ο Τζέιμι Κάραχερ υποστήριξε ότι αυτή η ενέργεια "δεν συνάδει με την έννοια του ομαδικού πνεύματος".

Ο 27χρονος άσος μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος για την Έβερτον, καθώς το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης προς το πρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς, ο Ρομπέρτο Μαρτίνες θα έχει έναν επιπλέον λόγο για να τον παραχωρήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK