Ο Μήτρογλου έδωσε στον Χατζηδιάκο τα δόντια στο χέρι. Κυριολεκτικά

Κώστας Μήτρογλου και Παντελής Χατζηδιάκος τέθηκαν αντιμέτωποι στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Άλκμααρ στο 'Philips Stadion'. Ο πρώτος έχασε με τέσσερα γκολ διαφορά, ο δεύτερος έχασε δύο δόντια.

Ο Κώστας Μήτρογλου με την φανέλα της Αϊντχόφεν σε αναμέτρηση με την ΛΑΣΚ στο 'Philips Stadion' για το Group D του Europa League (24/10/2019)
Ο Κώστας Μήτρογλου με την φανέλα της Αϊντχόφεν σε αναμέτρηση με την ΛΑΣΚ στο 'Philips Stadion' για το Group D του Europa League (24/10/2019) AP PHOTO/PETER DEJONG

Για την 11η αγωνιστική της Eredivisie η Αϊντχόφεν υποδέχθηκε την Άλκμααρ στο 'Philips Stadion', σε μια αναμέτρηση με έντονο ελληνικό στοιχείο. Από την μια ο Κώστας Μήτρογλου, από την άλλη ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ένας Έλληνας που έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και ένας δεύτερος που αναδύεται στον αφρό του ποδοσφαίρου της 'Γηραιάς Ηπείρου'.

Το ματς εξελίχθηκε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς η αποβολή του Ράιαν Τόμας μόλις στο 22' ήταν προάγγελος των όσων ακολούθησαν. Σκοράροντας δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, η Άλκμααρ πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Αϊντχόφεν, την οποία και υποχρέωσε σε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί αυτή στην έδρα της Ουτρέχτης με 0-3).

Ο Χατζηδιάκος ήταν βασικός στην καρδιά της άμυνας των νικητών, ο Μήτρογλου πέρασε στο ματς στην θέση του Μπρούμα με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Ο διεθνής στράικερ μετρούσε δύο γκολ σε 108 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Αϊντχόφεν και ήθελε ένα τρίτο για να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό που... κατάφερε ήταν να δώσει τα δόντια του Χατζηδιάκου σε σακουλάκι! Σε μια εναέρια μονομαχία στο 80ό λεπτό, ο Μήτρογλου έβαλε άτσαλα τον αγκώνα του και έσπασε τα δύο μπροστινά δόντια του συμπατριώτη του, που με περίσσια ψυχραιμία το μόνο που έκανε ήταν να επιδεικνύει το... χαμόγελο του!

Ο Μήτρογλου απολογήθηκε στον Χατζηδιάκο που ήξερε πως δεν υπήρχε πρόθεση από τον 31χρονο φορ να τον τραυματίσει. Και κάπως έτσι στο τέλος της αναμέτρησης του 'Philips Stadion', τα γκολ του Μήτρογλου με την Αϊντχόφεν έμειναν δύο, όσα και τα δόντια του Χατζηδιάκου στο σακουλάκι του ιατρικού τιμ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK