Οι... κλεμμένες σοκολάτες του Βικτώρα!

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ρωτήθηκε για την παραπομπή των 28, χαρακτηρίζοντας την όλη ιστορία μία αστειότητα, παραλληλίζοντας με την... κλοπή σοκολάτας από περίπτερο. Σημείωσε παράλληλα πως δεν υπάρχει νόμος μεταβίβασης μετοχών ιδιοκτητών ΠΑΕ.

Οι... κλεμμένες σοκολάτες του Βικτώρα!

Στο athleticradio.gr μίλησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, χαρακτηρίζοντας τις εξελίξεις μία αστειότητα, καθώς θεωρεί ότι δημιουργήθηκε ντόρος για "εγκληματική οργάνωση" που τελικά κατέπεσε και οι εμπλεκόμενοι παραπέμφθηκαν για ένα πλημμέλημα το οποίο χαρακτήρισε... μπαρούφα.

Ο γνωστός παράγοντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε ανέφερε ότι δόθηκε τεράστια έκταση στα περί "εγκληματικής οργάνωσης" και τις ανατινάξεις φούρνων που τελικά κατέληξαν να είναι ένα πλημμέλημα αστειότητα, όπως το χαρακτήρισε δίδοντας και το εξής παράδειγμα: " Σαν να λέμε ότι μαζεύτηκαν επτά άτομα για να κάνουν συμμορία και να διαπράξουν πλημμέλημα. Σαν να πηγαίνεις στο περίπτερο και να κλέψεις σοκολάτες."

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δημοσιογράφους σημειώνοντας τα εξής: " Μόλις δημοσιευτεί το βούλευμα και επισήμως θα αποδειχθεί ότι εμείς έχουμε δίκιο και οι άλλοι γράφουν μπαρούφες."

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ακυρώνει μάλιστα τα περί αναγκαστικής μεταβίβασης των μετοχών των ιδιοκτητών ΠΑΕ σε τέτοιες περιπτώσεις: "Δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να μεταβιβάσουν το μετοχικό τους μερίδιο. Κανένας δεν μπορεί να μπει μέσα στην περιουσία του άλλου. Όλα αυτά είναι αστειότητες. Η μόνη κύρωση που υπάρχει είναι ότι αν είναι μέλη σε ΔΣ Ανωνύμων Εταιρειών, όπως ο Μαρινάκης, θα πρέπει να παραιτηθούν. Όμως αυτοί είναι ιδιοκτήτες και κατά συνέπεια είναι εκείνοι που ορίζουν το ΔΣ και δεν είναι απαραίτητο να είναι και μέλη του..."

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

Όσον αφορά την αρχή της συγκεκριμένης υπόθεσης και την έκταση που πήρε σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ μεγάλη ευθύνη φέρει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας: " Έχει γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα. Για ακόμα μια φορά ο Κούγιας έκανε το θαύμα του γιατί από τον Κούγια ξεκίνησαν όλες αυτές οι ιστορίες. Ο Κούγιας άλλαξε δρόμο μόλις πήρε λεφτά από μια μεταγραφή και αυτήν τη στιγμή θα ταλαιπωρηθούν κάποιοι άνθρωποι γιατί εκείνος κοιμήθηκε... στραβά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν υπήρχαν στοιχεία για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όπως έλεγε το κατηγορητήριο, αλλά υιοθέτησε όλα όσα είπε ο Κούγιας. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του για την σοβαρότητα που υπάρχει."

News 24/7

24MEDIA NETWORK