Ο Μίτσελ άφησε εκτός Μανωλά, Μασάντο και Τόρες

Ο Μανωλάς, ο Μασάντο και ο Τόρες, που ήταν βασικοί στην Τρίπολη (ο δεύτερος ήταν εκείνος που αντικαταστάθηκε πρώτος) έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός Μανωλά, Μασάντο και Τόρες

Ο Μίτσελ θέλησε να ξεκουράσει τον Μανωλά, αλλά δεν αποκλείεται η επιλογή του να κρύβει και κάποιο μήνυμα, καθώς ο διεθνής αμυντικός υπέπεσε σε αρκετά λάθη στα τελευταία παιχνίδια, λάθη που κόστισαν στους "ερυθρόλευκους". Σαφές πάντως ήταν το μήνυμα για τον Πορτογάλο μέσο και τον Ισπανό αμυντικό.

Εκτός 18άδας έμειναν ακόμα ο Σαβιόλα, που δεν μπόρεσε πάλι να προπονηθεί και έχει να αγωνιστεί από τις 22 Φεβρουαρίου από το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο Φουστέρ που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Ολαϊτάν και Κάρολ.

Ο Σιόβας ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και συνέχισε με έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής αμυντικός νιώθει πολύ καλά και είναι πιθανό να προλάβει τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Πελέ, Βέργο, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτη, Χολέμπας, Σέποβιτς, Πέρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρη και Βαλντές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK