Ο Μίτσελ “έκοψε” Αμπιντάλ, Σαλίνο, Γκαζαριάν, Διαμαντάκο
Τέσσερις ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (13/12, 19:30), στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τις αλλαγές στο ρόστερ τον Ιανουάριο.
Ερίκ Αμπιντάλ, Λεάντρο Σαλίνο, Γκεβόργκ Γκαζαριάν και Δημήτρης Διαμαντάκος δεν βρίσκονται στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, τιμωρία ή κόπωσης.
Από την επιλογή του Ισπανού τεχνικού απουσιάζουν και τα ονόματα των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Τζίμι Ντουρμάζ, οι οποίοι είναι τραυματίες, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει κάτι για τον δεύτερο.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες ξεκίνησαν με ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια έκαναν δίτερμα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.