Ο Μίτσελ "τα χώνει" στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ισπανός, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο, όπου βρήκε τους "μερένγκες" να αποκλείονται από τη συνέχεια του Copa del Rey. Δείτε πως αντέδρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Ο Μίτσελ "τα χώνει" στη Ρεάλ Μαδρίτης
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Ατλέτικο, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των "16" του Copa del Rey και σε συνάρτηση με το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των "ροχιμπλάνκος", αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος βρέθηκε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας με την οποία διέπρεψε στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φανερά απογοητευμένος, σχολίασε μέσω του επίσημου προφίλ του στο twitter: "Η Ρεάλ πρέπει να παίξει επιθετικά για να προκριθεί. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει μόνο να επιτίθεσαι, αλλά επίσης και να αμύνεσαι".

Διαβάστε ακόμα:

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο 2-2

Γκολ με το... καλησπέρα στο ντέρμπι ο Τόρες (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK