Ο Μόγιες... κλέβει τον διακαή πόθο του Γκαρθία!

Από την πρώτη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ένας ήταν ο ποδοσφαιριστής που παρουσιαζόταν ως ο διακαής του πόθος για να συνεργαστούν εκ νέου, αυτή τη φορά με τους πρωταθλητές. Ο Νταβίντ Μόγιες, όμως, βάζει εμπόδια.

Ο Μόγιες... κλέβει τον διακαή πόθο του Γκαρθία!

Ο Τζόναθαν Μπαμπά είχε συνυπάρξει με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Σέντ Ετιέν. Ο Ισπανός έφυγε από το γαλλικό κλαμπ και αργότερα υπέγραψε στον Ολυμπιακό...

Από την πρώτη στιγμή που ο Γκαρθία έδωσε τα χέρια με τους "ερυθρόλευκους" ξένα και ελληνικά δημοσιεύματα παρουσίασαν τον 21χρονο Γάλλο ως τον νούμερο ένα μεταγραφικό του στόχο!

Ο Μπαμπά, ανερχόμενο ταλέντο που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης με έφεση στα δεξιά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η απόκτησή του ήταν ευθύς εξ αρχής δύσκολη, καθώς παρουσιαζόταν να τον διεκδικούν η Σεβίλλη και η Άντερλεχτ.

Πλέον, όμως, τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο, καθώς σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Γάλλος με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού μπήκε στο μάτι του Νταβίντ Μόγιες!

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει δικό του τον "παίκτη" του Γκαρθία, τρέχοντας μάλιστα όλες τις διαδικασίες για να υπογράψει από τώρα προσύμφωνο και το καλοκαίρι το κανονικό του συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK