Ο Μολίνς κάνει τη δουλειά του φορ

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του στα φιλικά προετοιμασίας χάρη στο 1-0 επί της τουρκικής Γκεντσλρρμπιλιγί. Το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Μολίνς από ασίστ του Άλτμαν.

Ο Μολίνς κάνει τη δουλειά του φορ

Ως τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βρει και ο Παναθηναϊκός θ' αποκτήσει τον βασικό γκολτζή του, ο Γκιγέρμο Μολίνς θα βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο Ουρουγουανός μοιάζει με λύση ανάγκης, αλλά δεν είναι ακριβώς τέτοια. Διότι έχει αποδειχθεί απ' όταν μπήκε στο ροτέισον ότι μπορεί να υπηρετήσει με επάρκεια διάφορους ρόλους.

Στο 1-0 επί της Γκεντσλερμπιλιγί έγινε φορ και πέτυχε το μοναδικό γκολ του "τριφυλλιού". Όπως είχε σκοράρει και στο 2-1 επί της Κορτράικ. Αυτή τη φορά σε ροή αγώνα, και όχι από το σημείο του πέναλτι, τελειώνοντας τη φάση που έφτιαξε ο Άλτμαν στο 5ο λεπτό.

Ήταν μια από τις ελάχιστες "καθαρές" ευκαιρίες του φιλικού και η μοναδική που έγινε γκολ. Οι "πράσινοι" προσπαθούσαν ν' αναπτυχθούν από τα πλάγια και να βγάλουν πράγματα, με τον Χουλτ, τον Λουντ και τον Χατζηογιοβάνη, τούς έλειπε όμως η τελική προσπάθεια. Τουλάχιστον δεν απειλήθηκαν στο ελάχιστο κατά το πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο που οι Τούρκοι έβαλαν περισσότερη πίεση στην μπάλα και διεκδίκησαν την ισοφάριση φτιάχνοντας την καλύτερη ευκαιρία τους στο 67'.

Στη συνέχεια ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε τους πιτσιρικάδες του και η 11άδα του απέκτησε ενέργεια, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους και ο Παναθηναϊκός έμεινε αήττητος στα φιλικά.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος (64' Στιλ), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο (61' Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (67' Τελάντερ), Ρέις (61' Δώνης), Ζέκα (82' Εμμανουηλίδης), Λουντ (67' Στάικος), Χατζηγιοβάνης (77' Μπουζούκης), Άλτμαν (67' Ρινάλντι), Μολίνς (61' Πίσπας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK