Ο "μόνιμος" τραυματίας της Ρεάλ το έριξε στη... μαγειρική!

Δεν περνάει τις καλύτερες των ημερών του στη Μαδρίτη, γιατί οι οπαδοί τον... φεύγουν και οι Ζιντάν-Πέρεθ παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι μαζί του εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών. Ο ίδιος πάντως δεν κάμπτεται και το καταπολεμά με μαγειρική, ασιατικής προέλευσης κιόλας.

Ο "μόνιμος" τραυματίας της Ρεάλ το έριξε στη... μαγειρική!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε σαν "Μεσσίας" στη Ρεάλ και παρά το γεγονός πως έχει κατακτήσει πολλά σημαντικά τρόπαια με τη "Βασίλισσα", δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που θεωρούν ότι ο Ουαλός, τελικά είναι... πεταμένα λεφτά εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα μίντια στην Ισπανία που παρουσιάζουν το ισχυρό δίδυμο της "Βασίλισσας" Πέρεθ - Ζιντάν... σκασμένο με τον ταχύτατο Μπέιλ, καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει ποτέ στα τέσσερα χρόνια που ζει στη Μαδρίτη να βγάλει μία ικανοποιητική σειρά αγώνων.

Πολλά είναι μάλιστα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει μεταξύ των ανταλλαγμάτων που θα προσφέρει η Ρεάλ στην Τότεναμ για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν.

Ο Μπέιλ πάντως δεν... μασάει κι εκτός του ότι τονίζει ότι δεν φεύγει από τη "Βασίλισσα" στις συνεντεύξεις του, συνεχίζει τα μαθήματα των ισπανικών και τώρα έγινε και "μάγειρας". Ο Ουαλός "ανέβασε" στα social media φωτογραφία με σούσι που το οποίο χαρακτηρίζει "homemade", δηλαδή σπιτικό. Γκουρμέ τύπος ο άσος των γηπέδων.

Photo Credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

News 24/7

24MEDIA NETWORK