Ο μόνος τρόπος για να φύγει ο Κβαρατσχέλια από την Νάπολι...

Τον Μάιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κβίτσα Κβαρατσχέλια στην Νάπολι. Ο Γεωργιανός έχει προτάσεις στα χέρια του.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο λαλίστατος ατζέντης του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Μαμούκα Γιούγκελι μίλησε εκ νέου για το μέλλον του πελάτη του σημειώνοντας πως τον Μάιο θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Γεωργιανού στην Νάπολι.

Σύμφωνα με τον Γιούγκελι οι δύο πλευρές συζητούν, ο παίκτης έχει προτάσεις στα χέρια του αλλά για να φύγει από την Νάπολι θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα και ποια είναι αυτά; Να πληρωθεί στους Ιταλούς ένα τέτοιο ποσό που δεν θα μπορεί ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αρνηθεί.

Μάλιστα, ο μάνατζερ στο κλείσιμο της δήλωσής του τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει το ποσό που χρειάζεται για να αποχωρήσει ο Κβάρα. Φαίνεται, πάντως, ότι ο Μαμούκα Γιούγκελι προσπαθεί με τις συνεχόμενες συνεντεύξεις του να πιέσει καταστάσεις.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί ότι για τον Κβαρατσχέλια ενδιαφέρονται οι Παρί, Μπάρτσα με τον Γιούγκελι να μην το αρνείται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK