Ο Μόντριτς έδωσε πιστοποίηση στο μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ: "Θα φέρει χαρά στους φιλάθλους μας"

Παρότι δεν τον έχουμε δει ν' αγωνίζεται προς το παρόν ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε σίγουρος για το τι είναι ικανό να κάνει στο μέλλον σπουδαίο wonderkid της Ρεάλ Μαδρίτης.

Croatia's Luka Modric shows the bronze medal and celebrates at the end of the World Cup third-place playoff soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 17, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Λούκα Μόντριτς AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το καλοκαίρι δόθηκε μάχη για την υπογραφή του Αρντά Γκιουλέρ με την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το "μπαμ" στην τελική ευθεία αρπάζοντας μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα τον Τούρκο wonderkid, Αρντά Γκιουλέρ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του Αντσελότι και μετέπειτα ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε και δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Πίστη, πάντως, για τις σπουδαίες ικανότητές του υπάρχει κι αυτό προκύπτει διά στόματος του θρύλου της κορυφαίας ομάδας του Champions League, Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης παικταράς σε δηλώσεις του μίλησε για τον Γκιουλέρ με τα καλύτερα λόγια αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτης θα φέρει μεγάλη χαρά στους φιλάθλους:

"Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι καταπληκτικό παιδί με έξτρα ταλέντο. Είναι κρίμα που εξαιτίας του τραυματισμού δεν είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στους φαν της Μαδρίτης ακόμα. Έχει σπουδαίο μέλλον και πιστεύω πως θα φέρει χαρά στους οπαδούς μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK