Ο Μόντριτς στη σκιά της "κατάρας" του Φίγκο

Ο Λούκα Μόντριτς στην αρχή της σεζόν και μετά τη φυγή του Χάμες Ροντρίγκες πήρε το "10" και πολλοί το θεώρησαν μεγάλη δικαίωση για τον Κροάτη. Τις τελευταίες ημέρες πάντως στο διαδίκτυο, μεταξύ φίλων της Ρεάλ, κυριαρχεί ο φόβος της "κατάρας" που άφησε πίσω του ο Λουίς Φίγκο που μπορεί να πιάσει και τον Μόντριτς.

Real Madrid's Luka Modric kisses the trophy after the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Luka Modric kisses the trophy after the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Όταν ο Λουίς Φίγκο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και άφησε "ορφανό" το νούμερο "10" αρκετοί ήταν οι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που διαδέχθηκαν τη φανέλα του Πορτογάλου. Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ όλων των "διαδόχων" του Φίγκο είναι ένας: Κανείς δεν κατάφερε να στεριώσει στη Μαδρίτη!

Τελευταίος που φοράει το "10" στη "Βασίλισσα" είναι ο Λούκα Μόντριτς που το πήρε από τον Χάμες Ροντρίγκες που πήγε δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου.

Τις τελευταίες ημέρες, φίλοι της Ρεάλ στο διαδίκτυο συζητούν το φόβο τους μήπως ο Κροάτης... εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής του Ζιντάν πέσει θύμα της "κατάρας" του Λουίς Φίγκο. Ποια είναι η κατάρα του Πορτογάλου; Ας τη δούμε με παραδείγματα.

1. Ρομπίνιο: Πήρε τη φανέλα από τον Φίγκο και παρά το τεράστιο ταλέντο του δεν έγινε ποτέ αυτό που περίμεναν στη Μαδρίτη, έστω κι αν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Έφυγε για τη Σίτι το 2008 έναντι 43.000.000 ευρώ.

2. Γουέσλεϊ Σνάιντερ: Κατέκτησε δύο τίτλους με τη Ρεάλ, γενικά όμως η απόδοσή του Ολλανδού στη La Liga κρίθηκε φτωχή. Έμεινε στη Μαδρίτη μόλις δύο χρόνια και το 2009 πήγε στην Ίντερ έναντι 15.000.000 ευρώ.

3. Λαζανά Ντιαρά: Τίμιος! Το ότι η Ρεάλ του έδωσε το "10" όμως οι οπαδοί δεν το έχουν χωνέψει ακόμη...

4. Μεσούτ Οζίλ: Τεράστιος ποδοσφαιριστής που βοήθησε τη Ρεάλ να πάρει ένα πρωτάθλημα. Τον έπιασε όμως η... κατάρα του Φίγκο, γιατί δεν στέριωσε στο "Μπερναμπέου", φεύγοντας μάλιστα για την Άρσεναλ περιπετειωδώς.

5. Χάμες Ροντρίγκες: Το 2014 η Ρεάλ πλήρωσε τη Μονακό 80.000.000 ευρώ για τον Κολομβιανό. Ερχόμενος από ένα καταπληκτικό Μουντιάλ ο Χάμες δεν έπεισε και έφυγε για το Μόναχο δανεικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK