Ο Μόντριτς θέλει τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης και του το έδειξε με μια ατάκα

Η Βραζιλία αντιμετώπισε τη Κροατία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Βέβαια, την παράσταση... έκλεψε η ατάκα "φωτιά" του Μόντριτς προς τον Νεϊμάρ που... δείχνει Ρεάλ. (VIDEO)

Ο Μόντριτς θέλει τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης και του το έδειξε με μια ατάκα
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές. Τόσο σε "El Clasico" με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ετούτη τη φορά, Λούκα Μόντριτς και Νεϊμάρ αναμετρήθηκαν ξανά, αλλά για τις ανάγκες φιλικού αγώνα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε το μεγάλο comeback στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από 98 ημέρες και ο τρόπος ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Στο 68' πήρε τη πάσα απ' τον Κουτίνιο, κατευθύνθηκε προς τη μεγάλη περιοχή της Κροατίας, χόρεψε... Σάμπα τρεις αμυντικούς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούμπασιτς. Ο παλιός καλός Νεϊμάρ...

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ατάκα του Μόντριτς προς τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα απ' τη λήξη του ματς, που βρήκε νικήτρια τη Σελεσάο με σκορ 2-0.

Σε ένα VIDEO που ανέβασε η επίσημη σελίδα της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο Twitter, φαίνονται οι δύο παίκτες να ανταλλάζουν φανέλες με τον άσο της Ρεάλ να λέει με νόημα στον "Νέι": "Σε περιμένουμε", ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε με χαμόγελο.

Δεν είναι κρυφό πως ο 26χρονος ηγέτης της εθνικής Βραζιλίας αποτελεί τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως ξεκαθαρίζουν, άλλωστε και τα ισπανικά Μέσα, η "βασίλισσα" θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, έχοντας τον ως απόλυτο σύμμαχο.

ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK