Ο Μόντσι πάει να "εξαφανίσει" τη ρήτρα του Μανωλά με νέο συμβόλαιο!

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να έχει τα αυτιά του κλειστά στις αγγλικές σειρήνες και η Ρόμα το πήρε απόφαση να τον επιβραβεύσει με ένα ακόμα πιο γενναιόδωρο συμβόλαιο. Διαβάστε το story!

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ποιό αντίο; Μπορεί η Τσέλσι να έβαλε στο μάτι τον Κώστα Μανωλά και να εμφανίστηκε διατεθειμένη να δαπανήσει ακόμα και 40.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρόμα, όμως ο Έλληνας στόπερ επιμένει... ρωμαϊκά και αυτό οδηγεί τους διοικούντες των "τζαλορόσι" στο να του δώσουν ένα ακόμα καλύτερο συμβόλαιο.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", μόλις επτά μήνες αφότου ο 27χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρόμα μέχρι το 2022, ο Μόντσι καταστρώνει ένα σχέδιο για να διασφαλίσει πως ο Μανωλάς θα παραμείνει για ακόμα περισσότερα χρόνια στο "Ολίμπικο" και θα απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος της... Τσέλσι.

Roma's Kostas Manolas makes the sign of the cross after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas makes the sign of the cross after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα έχει στο μυαλό του να τροποποιήσει ή και να εξαλείψει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 36.000.000 ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιο του παίκτη και για να το κάνει αυτό είναι έτοιμος να μπει σε νέο κύκλο επαφών μαζί του για να του προσφέρει ακόμα καλύτερο deal.

Με δεδομένο άλλωστε πως η ομάδα του Λονδίνου ήταν έτοιμη να προσφέρει στον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ 5.000.000 ευρώ το χρόνο "καθαρά", η Ρόμα θέλει από την πλευρά της να ανταμείψει τον Μανωλά με νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους για να του πει έτσι το δικό της "ευχαριστώ" για την προτίμησή του να μείνει πιστός σε αυτήν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK