Ο Μοράις, ο Μουρίνιο, ο Κλοπ και μία τεράστια συνεργασία που διαλύθηκε!

Κάτι συμβαίνει φέτος στην Πρέμιερ και οι μεγάλοι προπονητές χάνουν από το πλευρό τους τα... μυαλά τους, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Πρώτα ο Μοράις, μετά ο Μπούβατς και σήμερα ένας ακόμη.

Ο Μοράις, ο Μουρίνιο, ο Κλοπ και μία τεράστια συνεργασία που διαλύθηκε!

Ο Γιούργκεν Κλοπ πρόσφατα “χάλασε” την επί 17 χρόνια συνεργασία του με τον Ζέλικο Μπούβατς ο οποίος αποφάσισε να... απογαλακτιστεί από τον Γερμανό κόουτς και να γίνει πρώτος σε κάποια άλλη ομάδα.

Παλαιότερα κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον Ζοζέ Μουρίνιο που έχασε από το πλευρό του τον βοηθό του Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος ανεξαρτητοποιήθηκε, κάνοντας μάλιστα κι ένα αποτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΚ.

Για τον “Special One”, πάντως, η απώλεια Μοράις δεν ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτά τη του Ρουί Φαρία!

Από το 2001, οι δύο άνδρες πήγαιναν "πακέτο". Έγιναν ένα Μουρίνιο, Μοράις και Φαρία, ωστόσο το τέλος της σεζόν 2017-2018 σήμανε το οριστικό τέλος αυτής της παρέας...

Ο Φαρία έκανε γνωστό ότι μετά από 17 χρόνια στο πλευρό του “Μου” έπρεπε να σταματήσει για να βρεθεί περισσότερο κοντά στην οικογένειά του, κι έπειτα να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Πάντως, είναι πραγματικά φοβερό που τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Κλοπ έχασαν φέτος τους βοηθούς τους με τους οποίους αμφότεροι δούλεψαν 17 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK