Ο μωρουδιακός πανηγυρισμός του Νεϊμάρ ήταν σκέτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Όταν πικάρεις τον αντίπαλο, να είσαι προετοιμασμένος για τα ... αντίποινα! Οι οπαδοί της Νιμ έβαλαν στο στόχαστρο τον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος απάντησε με γκολ και έναν πανηγυρισμό... όλο δικό τους!

PSG's Neymar, left, vies the ball with Nimes' Sami Ben Amar during their League One soccer match between Nimes and Paris Saint-Germain at Jean-Bouin stadium in Nimes, southern France, Saturday Sept. 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Neymar, left, vies the ball with Nimes' Sami Ben Amar during their League One soccer match between Nimes and Paris Saint-Germain at Jean-Bouin stadium in Nimes, southern France, Saturday Sept. 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Έντινσον Καβάνι ήταν εκείνοι που "καθάρισαν" για την Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Νις πετυχαίνοντας ο καθένας από ένα γκολ στο τελευταίο τέταρτο για να γράψουν το 4-2 για την ομάδα του Τούχελ, ωστόσο άλλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς για τους πρωταθλητές.

Φυσικά και πήγε το μυαλό σας στη σωστή κατεύθυνση, με τον Νεϊμάρ να κλέβει την παράσταση όχι λόγω του τέρματος που σημείωσε (ψωμοτύρι πλέον για αυτόν να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες στο Σαμπιονά) αλλά του τρόπου που επέλεξε να πανηγυρίσει.

"Νεϊμάρ, κλαψιάρης, Παγκόσμιο Κύπελλο 2018", έγραφε ένα μικρό πανό με κόκκινα γράμματα που είχαν κρεμάσει οι οπαδοί των γηπεδούχων στο ένα πέταλο και φαίνεται πως τα λόγια αυτά έκαναν τον Βραζιλιάνο να "γκαζώσει".

Στο 36ο λεπτό λοιπόν, άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους και δεν έχασε την ευκαιρία για πικάρισμα στο... πικάρισμα: πήγε ακριβώς μπροστά από το πανό και προσποιήθηκε πως έκλαιγε, με τον πανηγυρισμό του αυτό να γίνεται viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες χάρη στη δύναμη του διαδικτύου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK