ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο αγκαλιάστηκε (!) με τον Αμπράμοβιτς

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι δύο ηγέτες της Τσέλσι που μέχρι πριν μία εβδομάδα απέφευγαν ο ένας τον άλλο, βρέθηκαν αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του ημιτελικού του κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των "μπλε" και της Μπλάκμπερν.

Ο Μουρίνιο αγκαλιάστηκε (!) με τον Αμπράμοβιτς
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι δύο ηγέτες της
Τσέλσι που μέχρι πριν μία εβδομάδα απέφευγαν ο ένας τον άλλο, βρέθηκαν αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του ημιτελικού του κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των “μπλε” και της
Μπλάκμπερν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά την νίκη στην παράταση κόντρα στα “ρόδα”, αγκαλιάστηκε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε μία ένδειξη ότι οι σχέσεις των δύο αντρών βελτιώνονται.

“Τον συνάντησα και αγκαλιαστήκαμε. Του είπα συγχαρητήρια και μου είτε το ίδιο. Αυτό είναι φυσιολογικό”, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος μόλις πριν μερικές μέρες έριξε το “μπαλάκι” στη διοίκηση για την καθυστέρηση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Μουρίνιο σχολίασε καυστικά και το αποτέλεσμα του αγώνα της Λίβερπουλ (0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι), της αντιπάλου των “μπλε” στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: “Ενας από τους βοηθούς μου βρέθηκε εκεί για να δει τον αγώνα, αλλά έφυγε μετά από εξήντα λεπτά γιατί έμοιαζε περισσότερο με εορταστικό παιχνίδι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK