ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο δεν άφησε τον Κασίγιας να του “κλέψει” τη δόξα

Ο Ίκερ Κασίγιας ήταν αποδεδειγμένα έτοιμος να αγωνιστεί στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στην Οσασούνα, ματς στο οποίο ο Μουρίνιο κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, όμως ο Πορτογάλος επέλεξε τον Χεσούς Φερνάντεθ να υπερασπιστεί την εστία της βασίλισσας δεδομένης της απουσίας του Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο Μουρίνιο δεν άφησε τον Κασίγιας να του “κλέψει” τη δόξα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ο Μουρίνιο γνώριζε ότι ο Κασίγιας μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως δεν θέλησε να τον πάρει ούτε καν στην αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή εκτός από τον Χεσούς Φερνάντεθ και τον Άνταν Γαρίδο (4ο τερματοφύλακα). Ερωτηθείς δε για την επιλογή του αυτή, ο Μουρίνιο απάντησε ψευδώς ότι ο Κασίγιας ήταν ανέτοιμος να αγωνιστεί.

Όπως αποκαλύπτει η Marca, ο Κασίγιας προέβη σε μια θεαματική απόκρουση σε μια από τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, με τον Μουρίνιο να τον πλησιάζει και να τον ρωτά:

-“Ποιο είναι το χέρι που έχεις τραυματιστεί;”

“Το αριστερό” , απάντησε ο Κασίγιας.

“Και έκανες τέτοια απόκρουση με το τραυματισμένο σου χέρι;”, απόρησε ο Μουρίνιο.

“Ναι μίστερ”, απάντησε ο Ίκερ, με τον Μουρίνιο να απομακρύνεται σκεφτικός.

Ο Πορτογάλος ωστόσο επέλεξε να μην τον καλέσει στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Ρεάλ, με της “κακές γλώσσες” να αναφέρουν πως το έκανε για να μη του “κλέψει” τη δόξα στο αντίο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK