Ο Μουρίνιο είχε "μάτι" και ο Τεν Χαχ 7 χρόνια μετά τον "ανακάλυψε", πρόβλημα με Λουκ Σο

Η Γιουνάιτεντ φέρεται πως κοιτά για μεταγραφή παίκτη που είχε απασχολήσει ξανά το 2017.

Manchester United head coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Έρικ τεν Χαχ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο έναν παίκτη που προσπάθησε να υπογράψει πριν χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με έσοδα από παραχωρήσεις παικτών και θέλουν να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό "παράθυθρο".

Η διοίκηση έχει αναμφίβολα καταρτίσει λίστα με τις προσθήκες προτεραιότητας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κόκκινοι Διάβολοι επιθυμούν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για έναν παίκτη που παρακολουθούσαν πριν από μερικά χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τον αριστερό μπακ της Τζιρόνα, Μιγκέλ Γκουτιέρεζ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα για την ομάδα της La Liga φέτος. Ο 22χρονος, ο οποίος έχει έξι ασίστ φέτος, εκτιμάται πως η αξία του είναι πάνω από 30 εκατομμύρια.

Ο Γκουτιέρεζ ήταν στην ακαδημία της Χετάφε πριν μεταπηδήσει στη Ρεάλ και παίξει δέκα φορές στην πρώτη ομάδα. Τον Ιούλιο του 2017, ο Μουρίνιο προσπάθησε να τον αποκτήσει ως 16χρονο, αλλά τελικά έμεινε στη Ρεάλ. Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Τζιρόνα το 2022, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του και ρήτρα επαναγοράς. 7 εκατομμύρια λίρες είναι το ποσό που θα κληθεί η Ρεάλ να πληρώσει σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι θελήσει να τον φέρει πίσω στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά ο σύλλογος λέγεται ότι τείνει περισσότερο σε Αλφόνσο Ντέιβις.

Η Γιουνάιτεντ έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας αυτή τη σεζόν, με τον Λουκ Σο να περιορίζεται σε μόλις 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμών. Η πρώτη μεταγραφή του Μαλάσια έχει αποτύχει μέχρι τώρα να κάνει έστω μία εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν του. Επομένως, η απόκτηση αριστερού μπακ κρίνεται επιτακτική.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Δουλεύουν πίσω από την πλάτη του Τεν Χαχ, μυστικό ραντεβού με τον πιο ακριβό προπονητή

Η Ρεάλ ανοίγει την πόρτα της εξόδου σε σπουδαίο ταλέντο που πήρε φέτος, πρέπει να πάρει μυϊκή μάζα

News 24/7

24MEDIA NETWORK