Ο Μουρίνιο έστειλε "μήνυμα" σε Ζλάταν και Πογκμπά

Όποιος νομίζει ότι οι Πογκμπά και Ιμπραχίμοβιτς έχουν πάρει σπίτι τους τη φανέλα του βασικού κάνει λάθος. Και ο Μουρίνιο φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω συνέντευξης.

Ο Μουρίνιο έστειλε "μήνυμα" σε Ζλάταν και Πογκμπά

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Ζλάταν. Μας δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε από αυτόν. Είναι πολύ ωραίο να ξανασμίγουμε μετά από 5-6 χρόνια και να βρίσκω την ίδια φιλοδοξία, πάθος και επιθυμία για παιχνίδι, επιθυμία για ανταγωνισμό.

Ο Μουρίνιο έστειλε "μήνυμα" σε Ζλάταν και Πογκμπά

Είναι σε πολύ κατάσταση, πάντα έτοιμος να παίξει και έχει επιρροή στα αποδυτήρια. Είναι προφανές πως πρόκειται για έναν παίκτη που τον κοιτούν οι νεότεροι", δήλωσε αρχικά για τον Σουηδό ο Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε για το ματς με την Φενέρμπαχτσε (3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League), για να προσθέσει:

"Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κουνιέται από την ενδεκάδα. Όχι. Αυτό συνέβαινε πριν από 10 χρόνια (σ.σ. τον Δεκέμβριο του 2006 ο Μουρίνιο έλεγε πως οι Τέρι, Λάμπαρντ, Μπάλακ, Μακελελέ, Εσιέν, Ντρογκμπά, Άσλεϊ Κόουλ και Καρβάλιο ήταν ακλόνητοι) , διαφορετική Premier League και διαφορετική κατάσταση. Τότε η Τσέλσι ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία.

Ο Μουρίνιο έστειλε "μήνυμα" σε Ζλάταν και Πογκμπά

Τώρα όμως δεν υπάρχει παίκτης που να είναι ανέγγιχτος. Στην ομάδα μας ανέγγιχτο πρέπει να είναι το πνεύμα, η αφοσίωση στο σύλλογο, η υπερηφάνεια, ο σεβασμός στους οπαδούς. Αυτά είναι τα πράγματα που δεν μπορούμε να αγγίζουμε και όχι οι παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK