Ο Μουρίνιο έβαλε στολή γκολκίπερ και σκόραρε με πέναλτι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Λονδίνο και έδωσε το απόλυτο σόου, κληθείς να αποκρούσει ακόμα και... πέναλτι (VIDEOS)!

Ο Μουρίνιο έβαλε στολή γκολκίπερ και σκόραρε με πέναλτι!

Ένα σπουδαίο φιλικό έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο "Loftus Road" του Λονδίνου (έδρα της ΚΠΡ) με σκοπό συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας στον Grenfell Tower (δεκάδες άτομα έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που πήρε το κτίριο) και μεταξύ των πολλών "επωνύμων" που δήλωσαν "παρών" ήταν και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος δεν είχε όμως το ρόλο που τον έχουμε συνηθίσει για πάνω από 15 χρόνια, όντας στην άκρη του πάγκου και δίνοντας οδηγίες, αλλά έναν άκρως ασυνήθιστο: μέσα στο γήπεδο και μάλιστα στη θέση του τερματοφύλακα!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο "special one" μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού παίρνοντας τη θέση του Ντέιβιντ Τζέιμς κάτω από τα γκολπόστ (εκπροσωπώντας την ομάδα του Άλαν Σίρες) και πρόλαβε να κάνει "σημεία και τέρατα"!

Δέχτηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, παραπονέθηκε στον βοηθό διαιτητή ζητώντας οφσάιντ σε γκολ που δέχτηκε και διαμόρφωσε το 1-1 στην κανονική διάρκεια, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε, σκόραρε ο ίδιος από την άσπρη βούλα αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει ούτε ένα από τα 5 πέναλτι των αντιπάλων και έφυγε ηττημένος από το γήπεδο...

Φυσικά ουδόλως στενοχωρήθηκε καθώς ο σκοπός του φιλικού ήταν άλλος και μάλιστα ιερός...

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ:

ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ:

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΙΚΗΘΗΚΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ:

HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ:

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK