Ο Μουρίνιο για την πιθανότητα να παίξει μπάλα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για το ματς με τη Σουόνσι που ακολουθεί κι εξήγησε τους λόγους που θα μπορούσε ακόμη κι ο ίδιος να φορέσει ποδοσφαιρικά και να παίξει.

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson)
Jose Mourinho AP

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι... χτυπημένη από τις πολλές απουσίες ενόψει Σουόνσι και με το ματς κόντρα στη Θέλτα για το Europa League να ακολουθεί, ο Μουρίνιο είχε διάθεση να αστειευτεί κι εξήγησε ότι η ανάγκη θα μπορούσε να κάνει και τον ίδιο να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς.

"Ο Πολ Πογκμπά θα επιστρέψει την Πέμπτη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε πολύ άτυχοι με όλους αυτούς τους τραυματσμούς" σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος που αναγκάζεται να βασιστεί στον Αξελ Τουανζέμπε από την Β' ομάδα, ενώ για το κέντρο της άμυνας οι μόνοι διαθέσιμοι είναι ο Μπαϊγί και ο Μπλιντ.

"Αυτές είναι οι μόνες εναλλακτικές, ο Αξελ, ο Ερίκ και ο Ντάλεϊ. Νομίζω ότι ο Ερίκ και ο Ντάλεϊ ήταν εξαιρετικοί εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πρέπει να τους μιλήσω για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Επίσης, κι εγώ δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο, άρα υπάρχει κι άλλη εναλλακτική να παίξω εγώ και ο Τουανζέμπε" συμπλήρωσε με αρκετή δόση χιούμορ ο "Special One".

Συνολικά οι απουσίες που έχει καταγράψει στο μπλοκάκι του ο Μουρίνιο είναι οι Ρόχο, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Ιμπραχίμοβιτς, Μάτα και Μενσά-Φοσού.

Photo credit: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK