Ο Μουρίνιο κυνήγησε τον Ντάιερ που έδωσε το βραβείο του στο χαρτί τουαλέτας

Ο Έρικ Ντάιερ 'εξαφανίστηκε' από το γήπεδο στο 75' της αναμέτρησης με την Τσέλσι, υποταγμένος στο κάλεσμα της φύσης. Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον κυνήγησε μέχρι την τουαλέτα και ο Άγγλος διεθνής παρέδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου στο... χαρτί τουαλέτας.

Ο Ντάιερ εγκατέλειψε το γήπεδο γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς στο κάλεσμα της φύσης. Ο Άγγλος διεθνής ήταν ο ΜΟΜ στην πρόκριση της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι (Carabao Cup) και παίζοντας δύο ματς σε 48 ώρες, γνώρισε την αποθέωση του Ζοζέ Μουρίνιο | 29/09/2020 (AP Photo/Matt Dunham)
Ο Ντάιερ εγκατέλειψε το γήπεδο γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς στο κάλεσμα της φύσης. Ο Άγγλος διεθνής ήταν ο ΜΟΜ στην πρόκριση της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι (Carabao Cup) και παίζοντας δύο ματς σε 48 ώρες, γνώρισε την αποθέωση του Ζοζέ Μουρίνιο | 29/09/2020 AP PHOTO/MATT DUNHAM

Την Κυριακή, η Τότεναμ αντιμετώπισε τη Νιούκαστλ (1-1). Μετά από 48 ώρες υποδέχθηκε την Τσέλσι για το Carabao Cup και την Πέμπτη παίζει τα νοκ-άουτ playoffs του Europa League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Φυσιολογικό ο Ζoζέ Μουρίνιο κατέφυγε στη λύση του ροτέισον απέναντι τους 'μπλε' του Λονδίνου, διατηρώντας ωστόσο τον Έρικ Ντάιερ στην ενδεκάδα μαζί με τον Ουγκό Λορίς.

Η ομάδα του Φρανκ Λαμπάρντ προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση με τέρμα του Τίμο Βέρνερ - πρώτο του Γερμανού διεθνή φορ στην Αγγλία. Οι Spurs ισοφάρισαν με τον Έρικ Λαμέλα στο 83' και πήραν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι καθώς ο Μέiσον Μάουντ αστόχησε στο πέμπτο και τελευταίο χτύπημα για την Τσέλσι.

Ωστόσο η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν αυτή στο 76', όταν η Τσέλσι με παίκτη περισσότερο στο γήπεδο απώλεσε μια σημαντική ευκαιρία για να 'κλειδώσει' το ματς. Όχι, δεν υπήρξε παίκτης της Τότεναμ που να είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή ή ήταν εκτός γηπέδου τραυματίας. Το πρόβλημα ήταν του Έρικ Ντάιερ, που δεν μπορούσε να αγνοήσει το... κάλεσμα της φύσης.

Ο στόπερ των Spurs έφυγε 'σφαίρα' για την τουαλέτα και όχι για 'ψιλό'. Ο Μουρίνιο μετά την ευκαιρία της Τσέλσι έτρεξε στα αποδυτήρια να δει σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης του και να του βάλει... πίεση να επιστρέψει! Μάλλον τα κατάφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, καθώς ο Ντάιερ δευτερόλεπτα μετά βγήκε τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα κέρδισε το βραβείο του MOM (Man Of the Match)!

Το οποίο με τη σειρά του παραχώρησε στο... χαρτί υγείας, με ένα σπαρταριστό ποστάρισμα στα social media.

"Έπρεπε να πάει, δεν γινόταν αλλιώς. Έπρεπε να πάει. ίσως είναι φυσιολογικό όταν είσαι αφυδατωμένος και δεν υπάρχει τίποτα στο μυϊκό σύστημα. Ήξερα πως έπρεπε να πάει αλλά ήθελα να τον πιέσω. Ήταν σπουδαίο παράδειγμα για όλους παίζοντας δεύτερο ματς μέσα σε 48 ώρες. Αν οι ποδοσφαιρικές αρχές δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες, εγώ ενδιαφέρομαι. Προφανώς και δεν θα παίξει την Πέμπτη...", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Τότεναμ.

"Ο Ζοζέ δεν ήταν χαρούμενος, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, η φύση με καλούσε. Άκουσα πως η Τσέλσι είχε μια καλή ευκαιρία όσο έλειπα από το γήπεδο αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει", είπε μεταξύ άλλων ο Ντάιερ στις δηλώσεις του προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

Η Τότεναμ βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά του θεσμού και εξακολουθεί να κρατά ζωντανές τις ελπίδες της να κερδίσει ένα τρόπαιο. Φυσικά και ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, έστω κι αν χρειάστηκε να κυνηγήσει τον Έρικ Ντάιερ μέχρι την τουαλέτα, πιέζοντας τον ακόμη και για το... αναπόφευκτο. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος δεν χόρταινε να αποθεώνει τον παίκτη του μετά τη λήξη της αναμέτρησης...


News 24/7

24MEDIA NETWORK