Ο Μουρίνιο "μπλοκάρει" τα social media των παικτών του

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή την υπερβολική χρήση των social media από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος βγήκε εκτός εαυτού και θέσπισε κανόνες για να βάλει τάξη στα αποδυτήριά του.

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson)
Jose Mourinho AP

Μπελάδες έχει βάλει στο Μουρίνιο η υπερβολίκη έκθεση των ποσοσφαιριστών του στα social media. Ο Πορτογάλος έχει γίνει έξαλλος από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέσω αναρτήσεων των ποδοσφαιριστών του, τόσο από την προπόνηση, όσο και από τις μετακινήσεις της ομάδας.

Ως πρώτο μέτρο ο "Special One" απαγόρευσε να δημοσιεύονται στα social media φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας τις τελευταίες 48 ώρες πριν τα ματς, ενώ δεν επιτρέπει ούτε αυτές στη διάρκεια των μετακινήσεων της Γιουνάιτεντ.

Εκτός των άλλων που έχει στο μυαλό του και θεωρεί μη αποδεκτά ο Πορτογάλος, είναι και το θέμα της συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του στους αγώνες, το οποίο τον προβληματίζει εξίσου πολύ.

Βέβαια για να γίνει πράξη η επιθυμία του "Μου" δεν αρκεί μόνο οι ποδοσφαιριστές να δείξουν κατανόηση, αλλά να λάβουν γνώση και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει σε πολλές περιπτώσεις να χειρίζονται τους λογαριασμούς των παικτών. Πολύπλοκο πράγμα να είσαι προπονητής μεγάλης ομάδας τη σήμερον ημέρα.

Photo credit: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK