Ο Μουρίνιο πάει να κλέψει πρώην "παιδί" του από την Τσέλσι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί 11 πόντους πίσω από την συμπολίτισσα Σίτι στη μάχη του τίτλου όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Μουρίνιο να σχεδιάζει νέα μεταγραφικά χτυπήματά. Το τελευταίο μάλιστα που έχει στο μυαλό του θα προκαλέσει πάταγο αφού πρόκειται για σούπερ σταρ της Τσέλσι του Κόντε!

Ο Μουρίνιο πάει να κλέψει πρώην "παιδί" του από την Τσέλσι!

Φωτιές στην... Τσέλσι βάζει με σημερινό πρωτοσέλιδό της η αγγλική "Sun" καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα που έχει το χαρακτήρα "exlusive" (αποκλειστικό), δεν είναι μόνο η Ρεάλ και η Παρί που ενδιαφέρονται για τον Εντέν Αζάρ αφού στο κόλπο μπαίνει γερά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μουρίνιο πάει να κλέψει πρώην "παιδί" του από την Τσέλσι!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 26χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει απορρίψει ήδη πρόταση των "μπλε" για νέο τετραετές συμβόλαιο με 400.000 λίρες εβδομαδιαίες αποδοχές και εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει μπροστά του, με τον Μουρίνιο να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ντύσει στα κόκκινα το πρώην "παιδί" του.

Chelsea manager Jose Mourinho speaks to his player Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium, London, England, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Jose Mourinho speaks to his player Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium, London, England, Sunday, April 26, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Μάλιστα, για να τον πείσει να μετακομίσει από την αγγλική πρωτεύουσα στον Βορρά και στο Μάντσεστερ, είναι αποφασισμένος να δαπανήσει το ποσό των 90.000.000 λιρών και να κάνει μεταγραφικό ρεκόρ για αγγλική ομάδα μιας που μέχρι στιγμής στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι 89.000.000 λίρες που δόθηκαν από τους "διαβόλους" για τον Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι του 2016!

News 24/7

24MEDIA NETWORK