Ο Μουρίνιο θα προτιμούσε την Άλεξ Μόργκαν από τους τεμπέληδες παίκτες του

Άρχισαν τα όργανα για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η ήττα της πρεμιέρας από την Έβερτον φέρνει τον Πορτογάλο τεχνικό στα πρόθυρα της απόλυσης. Αποκάλεσε τεμπέληδες τους παίκτες του και ψάχνει μια... Άλεξ Μόργκαν για την επίθεση της Τότεναμ.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα και την ήττα της Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο, στην πρεμιέρ της Premier League 2020-2021 στο 'Tottenham Hotspur Stadium', κόντρα στην Έβερτον. (Alex Pantling/Pool via AP)
Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα και την ήττα της Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο, στην πρεμιέρ της Premier League 2020-2021 στο 'Tottenham Hotspur Stadium', κόντρα στην Έβερτον. ALEX PANTLING/POOL VIA AP

Όταν ο Ντάνιελ Λέβι πρότεινε στον Ζοζέ Μουρίνιο την θέση του προπονητή της Τότεναμ, άκουσε τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει πως έχει φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο. Για την ώρα δεν έχει δει κάτι. Μπορεί οι Spurs να κατάφεραν την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν να αρπάξουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά σημάδια ενθαρρυντικά για τη νέα σεζόν δεν παρουσίασαν.

Και η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Έβερτον του Κάρλος Αντσελότι, φέρνει τον Μουρίνιο υποψήφιο για απόλυση πριν τα Χριστούγεννα με πιθανότητες 5/4... Ο Άλεξ Απάτι της Landbrokes τόνισε χαρακτηριστικά πως "δεν υπάρχει περίπτωση ο Μουρίνιο να βρίσκεται στην Τότεναμ ως το τέλος της σεζόν αν δεν βελτιωθούν τα αποτελέσματα. Βασικά πιστεύουμε πως κάλλιστα μπορεί να τα μαζεύει πριν τα Χριστούγεννα...".

Πέραν της ήττας, η εικόνα της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον ήταν αποκαρδιωτική. Ο Μουρίνιο δεν δίστασε να τα βάλει με τους παίκτες του. "Ήμασταν τεμπέληδες στο χορτάρι, δεν πρεσάραμε. Αυτό είναι αποτέλεσμα κακής φυσικής κατάστασης, κακής προετοιμασίας. Κάποιοι παίκτες δεν έκαναν καν προετοιμασία. Άλλοι είχαν κακή νοοτροπία. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό - δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Ήταν πολύ εύκολο για την Έβερτον να χτίζει το παιχνίδι από πίσω. Είχαμε μόλις δύο ημέρες με όλους τους παίκτες μαζί πριν το ματς. Δεν είναι επαρκής χρόνος για να δουλέψεις. Είμαι απογητευμένος με την ομάδα μου. Το μήνυμα του το έδωσα στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει το Amazon πια, γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ μας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Τότεναμ είναι στο επίκεντρο στο Νησί, καθώς στην πλατφόρμα της Amazon στριμάρει το ντοκιμαντέρ 'All or Nothing', όπου μεταξύ άλλων δείχνει την κόντρα του Μουρίνιο με τον Ντέλε Άλι, με τον Άγγλο διεθνή χαφ να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο με την Έβερτον και τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για ρήξη του παίκτη με τον Πορτογάλο προπονητή.

Την ίδια στιγμή ο Μουρίνιο βλέπει την γυναικεία ομάδα της Τότεναμ να πραγματοποιεί μια τεράστια μεταγραφή για την επίθεση της, με την απόκτηση της Άλεξ Μόργκαν. Και ο ίδιος ακόμη περιμένει τον επιθετικό που έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας του. Μετά την εικόνα της Τότεναμ στην πρεμιέρα της Premier League, μάλλον ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμούσε την Αμερικανίδα επιθετικό από τους 'τεμπέληδες' παίκτες του...

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε τον εαυτό του εκτός κάδρου ευθυνών. Όσο όμως η απόδοση και τα αποτελέσματα της Τότεναμ δεν βελτιώνονται, τόσο θα λιγοστεύουν οι πιθανότητες του Πορτογάλου να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους Spurs, που έχει ορίζοντα τον Ιούνιο του 2023.

News 24/7

24MEDIA NETWORK