Ο Μπάκα εκτέλεσε πέναλτι απέναντι σε ΑΔΕΙΑ εστία!

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί! Ο Κάρλος Μπάκα προσπάθησε να βάλει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου ευστοχώντας σε πέναλτι απέναντι σε... κενή εστία (VIDEO)!

Ο Μπάκα εκτέλεσε πέναλτι απέναντι σε ΑΔΕΙΑ εστία!

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί!Ο Κάρλος Μπάκα προσπάθησε να μπει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ευστοχώντας σε πέναλτι απέναντι σε... κενή εστία!

Τορίνο και Μίλαν αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Olimpico" μετά από ένα συναρπαστικό ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο το highlight της βραδιάς δεν ήταν κάποιο από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης.

Αυτό σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης όταν ο Κάρλος Μπάκα βρέθηκε μπροστά στην άσπρη βούλα με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Κολομβιανό να δίνει... ρεσιτάλ.

Και αυτό γιατί την ώρα που ο Τζο Χαρτ ήταν εκτός εστίας σε μία προσπάθεια να αυτοσυγκεντρωθεί πριν την εκτέλεση, ο Μπάκα δεν το είχε αντιληφθεί και πήρε κανονικά φόρα για να χτυπήσει το πέναλτι (!), με τον διαιτητή Ταλιαβέντο να τον βλέπει και να τον σταματάει τελευταία κυριολεκτικά στιγμή πριν η μπάλα φύγει από το δεξί του πόδι.

Το χτύπημα έγινε τελικά με τον Χαρτ κάτω από την εστία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τον Μπάκα να διατηρεί την ψυχραιμία του και να στέλνει τον Άγγλο κίπερ από την άλλη γωνία για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Ο Μπάκα εκτέλεσε πέναλτι απέναντι σε ΑΔΕΙΑ εστία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK