Ο Μπαλοτέλι έκανε τα δικά του, τώρα είναι η ώρα του Δώνη!

Με λαβωμένο τον Πλεά και αυτοκαταστροφικό τον Μπαλοτέλι, ο Λουσιάν Φαβρ δεν έχει άλλη επιλογή: χρίζει τον Τάσο Δώνη βασικό!

Ο Μπαλοτέλι έκανε τα δικά του, τώρα είναι η ώρα του Δώνη!

Τάσο Δώνη, να η ευκαιρία σου! Διότι από την επόμενη αγωνιστική του Σαμπιονά, στο εντός έδρας ματς με τη Μονπελιέ, ο Έλληνας επιθετικός θα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος φορ της Νις και λογικά η επιλογή του προπονητή Λουσιάν Φαβρ για την κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3.

Τούτο προέκυψε συνδυαστικά από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική ο αρχισκόρερ Αλεσάν Πλεά και την αποβολή του Μάριο Μπαλοτέλι στο σαββατιάτικο 1-0 επί της Λοριάν.

Ο πρώτος θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα (μ' έξι εβδομάδες) λόγω της αρθροσκόπησης στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος δεν θα γλιτώσει την καμπάνα της Πειθαρχικής Επιτροπής, αφού στο 68' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή Σαπρόν.

Ο Δώνης έπαιξε 9 λεπτά κόντρα στους "μπακαλιάρους", αντικαθιστώντας τον Εϊσερίκ και φτάνοντας τις 11 συμμετοχές (όλες ως αλλαγή) στο πρωτάθλημα (έχει άλλες τέσσερις στις υπόλοιπες διοργανώσεις). Δεδομένου ότι την προηγούμενη εβδομάδα σκόραρε για πρώτη φορά, έχει πλέον την ψυχολογία να κουβαλήσει το βάρος του βασικού φορ των "αετών", οι οποίοι συνεχίζουν να εκπλήσσουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK