Ο Μπαλοτέλι και τα... φιστίκια

Ο... πεινασμένος Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε ένα από τα γνωστά σόου του στην πτήση της εθνικής Ιταλίας με προορισμό το Ρίο, η οποία διήρκεσε 12 ώρες. Δείτε το VIDEO με τα... κατορθώματα του άσου της Μίλαν, με αφορμή μερικά φιστίκια!

Ο Μπαλοτέλι και τα... φιστίκια

Ποιος θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της πτήσης της εθνικής Ιταλίας για το Ρίο; Ο Μάριο Μπαλοτέλι φυσικά. Ο Ιταλός φρόντισε να δώσει για μια ακόμη φορά... σόου, με αφορμή μερικά... φιστίκια.

Ο άσος της Μίλαν ζήτησε φιστίκια προκειμένου να καταπολεμήσει την πείνα του. Όταν οι αεροσυνοδοί του πρότειναν αλμυρά μπισκότα, ο ίδιος δεν έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος τονίζοντας: "Όχι, όχι, εγώ θέλω να φάω φιστίκια".

Το σκηνικό φυσικά συνεχίστηκε, με τον 23χρονο να ψάχνει ψυγεία και συρτάρια για να βρει αυτό που ήθελε και αφού η αναζήτησή του δεν είχε αποτέλεσμα, αποφάσισε να συμβιβαστεί με μερικά αλμυρά μπισκότα.

Μισή ώρα αργότερα, πήρε το μικρόφωνο που χρησιμοποιούν οι αεροσυνοδοί και έστειλε μήνυμα στους συμπαίκτες του: "Καθίστε όλοι κάτω, διαφορετικά δεν θα φάμε!".

Δείτε το VIDEO με τα... κατορθώματα του Μπαλοτέλι!

Διαβάστε ακόμη:

Το Ρίο με τα μάτια του Μπαλοτέλι (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ