Ο Μπαλοτέλι μπορεί να εμφανιστεί απρόσκλητος στην Τούμπα

Η Μπεσίκτας έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, έχει όμως και κάμποσα οικονομικά προβλήματα που επηρεάζουν το ρόστερ και λιγοστεύουν τις επιλογές της πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα ωστόσο με τον Ιταλό 'γκουρού των μεταγραφών', Νίκολο Σκίρα, ίσως ο 'Δικέφαλος' βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη στην Τούμπα.

Ο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αναμέτρηση του UEFA Nations League με αντίπαλο την Πολωνία στο 'Dall'Ara stadium' της Μπολόνια, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε αναμέτρηση του UEFA Nations League με αντίπαλο την Πολωνία στο 'Dall'Ara stadium' της Μπολόνια, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου στην Τούμπα, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League. Μια Μπεσίκτας που ελίσσεται μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας, που δεν ξέρει τι ρόστερ θα έχει μέχρι την επίσκεψη της στην Θεσσαλονίκη. Αλλά και μια Μπεσίκτας που σύμφωνα με τον Ιταλό 'μεταγραφικό γκουρού' Νίκολο Σκίρα, κλείνει το μάτι στον... Μάριο Μπαλοτέλι!

Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι 'μαύροι αετοί' δεν δικαιολογεί μια τέτοια προσέγγιση, ωστόσο μπορεί να βρει εφαρμογή αν συνοδευτεί με την πώληση παικτών στο άμεσο μέλλον. Στα 29 του χρόνια ο Super Mario έμεινε ξεκρέμαστος, όταν στις αρχές Ιουνίου η Μπρέσια τον έθεσε εκτός ομάδας, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων.

Το βεβαρημένο πειθαρχικά παρελθόν του έχει κάνει τους συλλόγους εξαιρετικά επιφυλακτικούς απέναντι του, παρά την αποδεδειγμένη αξία του. Τη στιγμή που υπήρχε σιγή ασυρμάτου γύρω από το όνομα του, εμφανίστηκε η Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα μάλιστα φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μίνο Ραϊόλα, προσφέροντας ένα συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 45.000 ευρώ στον Ιταλό διεθνή φορ.

Ο Μπαλοτέλι έριξε λάδι στη φωτιά, όταν απάντησε με 'καρδούλες' σε μια social media fan page της Μπεσίκτας που τον καλούσε να υπογράψει στους 'μαύρους αετούς'.

Ο 29χρονος φορ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την Μπρέσια αντί 180.000 ευρώ την εβδομάδα, κίνηση την οποία ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού κλαμπ, Μάσιμο Τσελίνο, χαρακτήρισε εντελώς λανθασμένη.

"Νομίζω πως έπραξαν λανθασμένα και οι δύο πλευρές. Πίστεψα πως ερχόμενος στην Μπρέσια, στην πόλη του, θα τον βοηθούσε να μείνει αφοσιωμένος. Την ίδια στιγμή θεωρώ πως τον χειρίστηκε με λάθος τρόπο ο προηγούμενος τεχνικός, Εουτζίνιο Κορίνι", τόνισε μιλώντας στο BBC.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γειτόνων, η διένεξη ανάμεσα σε Μπρέσια και Ιταλία δεν πήρε νομικές διαστάσεις κατόπιν συμφωνίας με τους δικηγόρους του Μπαλοτέλι, με τον παίκτη να έχει το ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να δεσμεύεται με την ιταλική ομάδα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Serie A, ο 29χρονος φορ πραγματοποίησε 19 συμμετοχές (1409') με απολογισμό 5 τέρματα.

Ο Μπαλοτέλι ουσιαστικά κυκλοφορούσε ελεύθερος τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς να έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. Τουλάχιστον ικανή να τον συγκινήσει. Τώρα γεννήθηκε το σενάριο να εμφανιστεί στην Τούμπα στις 25 Αυγούστου. Ένας μάλλον ανεπιθυμήτος επισκέπτης, που μπορεί να κάνει περισσότερο δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ στο χορτάρι και την προσπάθεια του 'Δικεφάλου' να προχωρήσει έναν ακόμη γύρο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK