O μπαμπάς Μήτρογλου τρελαίνει (και) την Κρήτη!

Και εκεί που περπατούσες αμέριμνος στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου το απόγευμα της Τρίτης, να ο Μήτρογλου με γυναίκα και μωρό να κάνει τις βόλτες του "αδειάζοντας" το μυαλό του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μαρσέιγ. Διαβάστε το story (PHOTO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, reacts as Atletico's Angel Correa looks on during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός και φιναλίστ του εφετινού τελικού του Europa League με τους Μαρσεγέζους, βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη μαζί με τη γυναίκα του και το νεογέννητο μωρό τους.

Οπως ήταν φυσιολογικό, η παρουσία του στο κέντρο του Ηρακλείου δεν πέρασε απαρατήρητη αν και ο ίδιος δεν έδειξε να θέλει να... κρυφτεί.

Και τον περίπατό του έκανε στην κεντρική αγορά της πόλης και το σουβλάκι του έφαγε σε γνωστό μαγαζί... είχε πρόγραμμα.

Αρκετοί τον πλησίασαν και τον χαιρέτισαν, οι πιο... θαρραλέοι τράβηξαν φωτογραφία μαζί του, όπως αυτή που εξασφάλισε το Contra.gr.

O μπαμπάς Μήτρογλου τρελαίνει (και) την Κρήτη!

Δύο νεαροί θαυμαστές του Ελληνα στράικερ ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και ο "Μητρογκόλ" δεν αρνήθηκε, αρκεί... να μη ξυπνούσαν το μωρό.

Εντάξει, λογικό. Λίγη διακριτικότητα ζήτησε ο άνθρωπος. Πάντως, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Κώστας Μήτρογλου έχει όλα τα στοιχεία του... χαζομπαμπά. Φρέσκος πατέρας βλέπετε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK