Ο μπαμπάς του Μέσι μάλωσε συμπαίκτη του για "σκληρό" τάκλιν στον Αργεντινό

Τι κι αν θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη; Ακόμα κι ο Μέσι χρειάζεται τον μπαμπά του να τον υπερασπιστεί και να... βάλει χέρι στους συμπαίκτες του, όταν αυτοί προσπαθούν να τον σταματήσουν με "σκληρά" μαρκαρίσματα!

Barcelona's Lionel Messi looks on during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi looks on during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP IMAGE

Οι γονείς βλέπουν με μεγαλύτερη ευαισθησία τα παιδιά τους όταν αγωνίζονται στο γήπεδο και φοβούνται μη τραυματιστούν εν δράσει. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια Μέσι, με τον μπαμπά του Λίο να πιστεύει πως ο Αργεντίνος πρέπει να χρήζει ειδικής μεταχείρισης από τους υπόλοιπους στη προπόνηση.

Και αυτό αποκαλύπτεται από τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Τιάγκο Μότα, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του στη "Gazzetta Dello Sport" ένα περιστατικό, όταν αγωνίζονταν πριν χρόνια μαζί στους "μπλαουγκράνα".

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο νυν μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν: " Τη πρώτη μέρα της προπόνησης, πήγα με σκληρό τρόπο πάνω του και ο πατέρας του με μάλωσε και μου είπε πως μπήκα πολύ δυνατά στη φάση. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσω".

Από τότε που ο Μότα μετακόμισε στο Παρίσι δεν έχει "γευτεί" τη χαρά να... κόψει τον πρώην συμπαίκτη του από τη συνέχεια του Champions League, σε αντίθεση με το πέρασμά του στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, όταν το 2010 οι "νερατζούρι" είχαν αφήσει στα ημιτελικά εκτός διοργάνωσης τη "Μπάρσα", κατακτώντας αργότερα και το τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK