Ο Μπαρτομέου έβγαλε την είδηση για την... απόλυση του Βαλβέρδε!

Η ισπανική δημοσιογραφική πιάτσα είχε βουίξει για το τέλος του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το κάζο από την Ρόμα, όμως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τους έβαλε όλους στη θέση τους μέσω συνέντευξης!

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, May 5, 2018. FC Barcelona will play against Real Madrid in a Spanish La Liga soccer match on Sunday.(AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde arrives for a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, May 5, 2018. FC Barcelona will play against Real Madrid in a Spanish La Liga soccer match on Sunday.(AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Εξασφάλισε το πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και είναι πολύ κοντά στο να το κατακτήσει χωρίς ούτε μία ήττα, θριάμβευσε στον τελικό του Copa del Rey ρίχνοντας μία... ξεγυρισμένη πεντάρα στην Σεβίλλη, όμως παρά το νταμπλ που πανηγύρισε στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο, βρέθηκε στη δίνη ενός τρομερού κυκλώνα.

Αναφερόμαστε στον Ερνέστο Βαλβέρδε που άκουσε πολλά (ειδικά από τα καταλανικά ΜΜΕ) τις ημέρες που ακολούθησαν τον οδυνηρό και αναπάντεχο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από την Ρόμα, με αρκετούς να εκτιμούν πως ίσως κουνήσει μαντήλι στο φινάλε της σεζόν.

"Είναι δυνατόν;" θα αναρωτηθεί κανείς και φαίνεται πως την απορία για τα συγκεκριμένα σενάρια την είχε και ο καθ'ύλην αρμόδιος, με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, να αποθεώνει μέσω... υψηλής βαθμολογίας τον "Τσινγκούρι" και να καταρρίπτει τα σενάρια περί σκέψης απόλυσής του!

"Ο Βαλβέρδε θα είναι ο προπονητής της Μπάρσα τη νέα σεζόν. Θέλει να συνεχίσει στο σύλλογο και στο μυαλό μου δεν πέρασε ποτέ η ιδέα της απόλυσής του", ξεκαθάρισε ο Μπαρτομέου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, προσθέτοντας μάλιστα πως τη φετινή σεζόν είδε αρκετά καλό ποδόσφαιρο από πλευράς Καταλανών.

Το μεγαλύτερο δε κοπλιμέντο για τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού ήρθε μέσω της βαθμολογησης που θέλησε να κάνει στο έργο του: "Έκανε μία έξοχη σεζόν που την βαθμολογώ με 9. Εάν έπαιρνε και το Champions League θα του έβαζα 10".

News 24/7

24MEDIA NETWORK