Ο Μπάσλερ έριξε τη "βόμβα": ο Αντσελότι αφήνει τον Γενάρη την Μπάγερν!

Δεν έφτανε στην Μπάγερν Μονάχου η πρώτη ήττα στη φετινή Bundesliga από την Χόφενχαϊμ, ήρθε να της "ανάψει φωτιά" και μία αποκάλυψη πρώην παίκτη της για το μέλλον του Αντσελότι.

Bayern's head coach Carlo Ancelotti and the players celebrate winning the German soccer champion title after the Bundesliga soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti and the players celebrate winning the German soccer champion title after the Bundesliga soccer match against VfL Wolfsburg in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 29, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η αλήθεια είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του στην Μπάγερν. Δεν είναι μόνο η ήττα από την Χόφενχαϊν το Σάββατο, υπάρχει και η μουρμούρα από τους οπαδούς αφενός για τον περσινό αποκλεισμό στο Champions League από την Ρεάλ και αφετέρου οι όχι και τόσο καλές σχέσεις που έχει ο προπονητής με τον Τόμας Μίλερ.

Όλα αυτά πάντως ακούγονται αρκετά... λάιτ σε σύγκριση με αυτό που "ξεφούρνισε" ο Μάριο Μπάσλερ, πρώην μέσος των Βαυαρών, σε συνέντευξή του στον σταθμό "Sport1".

Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern head coach Carlo Ancelotti, right, arrives prior the Telekom Cup soccer match between Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

"Έχω ακούσει πως ο Αντσελότι έχει υπογράψει με ομάδα της Κίνας. Από αυτά που ξέρω θα φύγει το χειμώνα, επειδή τότε είναι που αρχίζει η σεζόν στην Κίνα.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 100% την φήμη αλλά η πηγή μου είναι αξιοπρόσεκτη. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για την πηγή μου, την εμπιστεύομαι.

Δεν λέω πως έτσι είναι σίγουρα αλλά αυτή είναι η φήμη που ακούγεται", δήλωσε ο Μπάσλερ για το μέλλον του Αντσελότι στην Μπάγερν...

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner, Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK