Ο Μπαξεβανίδης στο στόχαστρο για τη θέση του Μέστο

Ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης είναι ο Νο 1 στόχος του Παναθηναϊκού για τη δεξιά πλευρά της άμυνας το καλοκαίρι στην αναζήτηση που κάνουν οι πράσινοι για τον παίκτη πίσω από τον Κουλιμπαλί.

Ο Μπαξεβανίδης στο στόχαστρο για τη θέση του Μέστο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι (και) για την απόκτηση δεξιού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στη δεξιά πλευρά της άμυνας του «τριφυλλιού».

To πρώτο δεδομένο έχει να κάνει με τον Τζιαντομένικο Μέστο του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί και το δεύτερο ότι δύσκολα θα πάρει ξανά ευκαιρία ο Νίκος Μαρινάκης.

Αρα, αναζητείται ήδη για το καλοκαίρι ο υποψήφιος που θα καλύψει τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ πίσω από τον Κουλιμπαλί. Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο αρχηγός της Ξάνθης, Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, με τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεργάστηκε επί των ημερών του στην ακριτική ομάδα

Η δεύτερη περίπτωση που «βλέπουν» στον Παναθηναϊκόείναι αυτή του Βαλεντίνου Βλάχου του Πανιωνίου. Ένα παιδί που ξεκίνησε απ’ την ακαδημία του «τριφυλλιού», αλλά δεν βρήκε ποτέ χώρο και χρόνο για να παίξει στην πρώτη ομάδα. Είχε όμως πολύ μεγάλη εξέλιξη στη Ν. Σμύρνη και στα 25 του, θεωρείται πλέον ένας απ’ τους καλύτερους μπακ της λίγκας. Και αυτόn φυσικά τον ξέρει άριστα ο Ουζουνίδης από το πέρασμά του στον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK