Ο Μπέιλ αποφάσισε να πάρει 60 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ παίζοντας γκολφ

Ο Ουαλός σταρ ακόμη δεν έχει συγχωρήσει στην 'βασίλισσα' το γεγονός πως του στέρησε την δυνατότητα να παίρνει 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα στην Κίνα. Έτσι τώρα είναι αποφασισμένος να πάρει από την Ρεάλ 60 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι αποφασισμένος να μείνει στη Ρεάλ και να εισπράξει 60 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία. Ακόμη κι αν συμφωνήσει με άλλο σύλλογο για λιγότερα χρήματα, θα φύγει μονάχα αν η Ρεάλ του καλύψει την διαφορά... (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι αποφασισμένος να μείνει στη Ρεάλ και να εισπράξει 60 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία. Ακόμη κι αν συμφωνήσει με άλλο σύλλογο για λιγότερα χρήματα, θα φύγει μονάχα αν η Ρεάλ του καλύψει την διαφορά... AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Κάμποσα επεισόδια αναμένεται να έχει ακόμη το σήριαλ με πρωταγωνιστές τον Γκάρεθ Μπέιλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια σχέση που μοιάζει πολύπαθη. Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε επιβεβαιώσει προ ημερών πως ο Ουαλός κυνηγός αρνήθηκε να ταξιδέψει με την αποστολή των 'μερένγκες' στο Μάντσεστερ, για τη ρεβάνς με την Σίτι. Γιατί ήξερε πως δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού,. ωστόσο δεν μοιάζει να τον απασχολεί ιδιαίτερα. Ο Μπέιλ φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τα δύο χρόνια συμβολαίου που έχει ακόμη με τους Μαδριλένους, έστω κι αν δεν αγωνιστεί ξανά ούτε λεπτό με τη φανέλα της Ρεάλ! Ο Ουαλός εξακολουθεί να νιώθει οργισμένος από το γεγονός πως η 'βασίλισσα' έβαλε φρένο στην μεταγραφή του στην Κίνα πριν από περίπου έναν χρόνο.

Τότε που ο Μπέιλ είχε ειδοποιηθεί να βρει ομάδα και το έκανε, φτάνοντας σε συμφωνία με την Jiangsu Suning. Μια συμφωνία η οποία θα τον έκανε πλουσιότερο κατά... 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα! Η Ρεάλ ήθελε να απαλλαγεί από το τεράστιο συμβόλαιο του Μπέιλ, έτσι είχε ενημερώσει τον παίκτη πως αν βρει ομάδα της αρεσκείας του εκτός Ευρώπης, είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο. Ωστόσο την τελευταίαα στιγμή αξίωσε αποζημίωση από την Jiangsu Suning, η οποία απέσυρε το ενδιαφέρον της και η μεταγραφή χάλασε.

Τώρα ο Ουαλός το έχει πάρει εγωιστικά και θα συζητήσει την αποχώρηση του από την Ρεάλ όχι μόνο αν βρει ομάδα της αρεσκείας του, αλλά με την προϋπόθεση που θα πληρωθεί όλο του το συμβόλαιο! Ακόμη δηλαδή κι αν συμφωνήσει με λιγότερα σε άλλον σύλλογο, η μεταγραφή θα προχωρήσει εφόσον η Ρεάλ του καλύψει την διαφορά.

"Ο Γκάρεθ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που η Ρεάλ 'έκοψε' την μετακίνηση του στην Κίνα. Είναι πολύ αποφασιστικός χαρακτήρας, έτσι δεν θα κάνει πίσω διεκδικώντας τα δικαιώματα του. Αν αυτό σημαίνει να μείνει στην Ρεάλ τα δύο επόμενα χρόνια δίχως να παίξει ούτε ένα ματς, τότε αυτό είναι αποφασισμένος να κάνει. Θα πάει μόνο σε ομάδα που πιστεύει πως του ταιριάζει και θα το κάνει μονάχα αν η Ρεάλ του δείξει τον σεβασμό που θεωρεί πως έχει κερδίσει εκεί", αποκάλυψε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος.

Ο Μπέιλ την επόμενη διετία μπορεί να καρπωθεί μέχρι και 60 εκατ. ευρώ από το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανωμένων των μπόνους. Και σκοπεύει να το κάνει ακόμη κι αν χρειαστεί να παίζει... γκολφ με φίλους του σε αυτό το διάστημα. Όχι και άσχημα.

Ο Μπέιλ αποφάσισε να πάρει 60 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ παίζοντας γκολφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK