Ο Μπέιλ δεν χρειάζεται να 'κλέβει' στην Τότεναμ για να παίζει γκολφ

Ένας από τους λόγους που η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμούσε να απαλλαγεί από τον Γκάρεθ Μπέιλ ήταν το... γκολφ. Όπως αποκάλυψε έκπληκτος ο Σέρχιο Ρεγκιλόν, η Τότεναμ όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά ενθαρρύνει τον Ουαλό σταρ για το χόμπι του.

Η αγκαλιά του Μπέιλ με τον Λορίς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπράιτον, όπου η Τότεναμ επικράτησε με σκορ 2-1 χάρη σε τέρμα του Ουαλού, για την 7η αγ. της Premier League | 01/11/2020 (John Walton/Pool via AP)
Η αγκαλιά του Μπέιλ με τον Λορίς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπράιτον, όπου η Τότεναμ επικράτησε με σκορ 2-1 χάρη σε τέρμα του Ουαλού, για την 7η αγ. της Premier League | 01/11/2020 JOHN WALTON/POOL VIA AP

Σωσίβιο στην καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και... στην Ρεάλ Μαδρίτης, πέταξε η Τότεναμ στη μεταγραφική περίοδο. Η σχέση του Ουαλού με τη διοίκηση των 'μερένγκες' αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν είχε φτάσει στο απροχώρητο και η αποχώρηση του από το 'Santiago Bernabeu' ήταν λύτρωση για όλες τις πλευρές. Ο Μπέιλ επέστρεψε στην ομάδα που τον βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα του και παρά το γεγονός πως αυτή συνέβη με τη μορφή δανεισμού είναι εξαιρετικά αμφίβολη η πιθανότητα να γυρίσει στη Μαδρίτη...

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είχε κατηγορηθεί ο 31χρονος επιθετικός στη διάρκεια της παρουσίας του τα δύο τελευταία χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η υπερβολική σπουδή που έδειχνε για το γκολφ, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Κατηγορούσαν τον Ουαλό πως 'εκλεβε' αφοσίωση από τις υποχρεώσεις του στο χορτάρι για το χόμπι του. Όταν η Ουαλία εξασφάλισε την πρόκριση της στο Euro πέρσι το Νοέμβρη, ο Μπέιλ δεν δίστασε να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του κρατώντας μια σημαία που έγραφε 'Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη, με αυτή τη σειρά'. Θέλησε έτσι να τρολάρει τους επικριτές του, προκαλώντας παράλληλα την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης των 'μερένγκες'.

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο Σέρχιο Ρεγκιλόν, η Τότεναμ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την αγάπη του Μπέιλ να κρατάει το μπαστούνι. Απεναντίας, οι Spurs φρόντισαν ώστε ο Ουαλός σταρ να εξασκεί το χόμπι του ανά πάσα ώρα και στιγμή στο προπονητικό της κέντρο! Ο Ισπανός μπακ δεν έκρυψε την έκπληξη του γι' αυτή την κίνηση των Λονδρέζων.

"Μου φαίνεται διαφορετικός πλέον. Η γλώσσα είναι τα πάντα για εκείνον. Μιλάει καλά ισπανικά, δεν είναι άσχημα, περίπου όπως κι εγώ τα αγγλικά. Αλλά η επικοινωνία και οι συνήθειες τον κάνουν περισσότερο χαρούμενο στην Αγγλία. Δεν έχω ιδέα αν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη... Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, είναι πως έχουν τρύπες του γκολφ. Όταν ρώτησα γιατί, μου είπαν πως τις τοποθέτησαν για εκείνον! Είναι σε κοντινές αποστάσεις, γύρω στα 30 μέτρα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω!", εξομολογήθηκε ο Ισπανός μπακ.

Στις πρώτες του εμφανίσεις στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα των Spurs, ο Μπέιλ έρχεται από τον πάγκο. Είναι φανερό πως μετά τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, όχι τουλάχιστον στον βαθμό που απαιτείται για να ξεκινάει βασικός και να βγάζει σε ένταση τα παιχνίδια. Ωστόσο ήταν αυτός που έδωσε το τρίποντο στην Τότεναμ στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση απέναντι στην Μπράιτον, με το πρώτο του γκολ για τους Spurs μετά από 7 χρόνια. Νίκη, με την οποία οι Λονδρέζοι ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Αν ο Ουαλός το κάνει συνήθεια, δεν αποκλείεται η Τότεναμ να του φτιάξει νέες τρύπες γκολφ στο προπονητικό της κέντρο και σε μεγαλύτερες αποστάσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK