Ο Μπέκαμ ετοιμάζει "πακέτο" για να πείσει τον Ρονάλντο για το American Dream

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν κατάφερε να φέρει στην Ίντερ Μαϊάμι τον Ρονάλντο το καλοκαίρι, αλλά ο Γενάρης είναι κοντά και κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

David Beckham speaks to the media after leaving Westminster Palace where he paid respects to the late Queen Elizabeth II, at Westminster Hall, London, England, Friday, Sept. 16, 2022. The Queen will lie in state in Westminster Hall for four full days before her funeral on Monday Sept. 19. (AP Photo/Markus Schreiber)
David Beckham speaks to the media after leaving Westminster Palace where he paid respects to the late Queen Elizabeth II, at Westminster Hall, London, England, Friday, Sept. 16, 2022. The Queen will lie in state in Westminster Hall for four full days before her funeral on Monday Sept. 19. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Μέχρι στιγμής ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τραβάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι δεν πάει καλά στην επιστροφή του CR7 στους "Κόκκινους Διάβολους". Οι τάσεις φυγής του Πορτογάλου όλο αυτό το διάστημα δεν κρύβονται. Το καλοκαίρι ο Κριστιάνο ήθελε να αποχωρήσει αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, αρκετές ομάδες εμφανίστηκαν για τον CR7, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι ουσιαστικό.

Και τώρα, όμως, που το μεταγραφικό παράθυρο στις περισσότερες χώρες του κόσμου έχει κλείσει ο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν την Γαλατά να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία, από την άλλη στην Αγγλία γράφουν πως ένας πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ επιθυμεί να δώσει στον Κριστιάνο το American Dream.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που εμπλέκεται διοικητικά με την Ίντερ Μαϊάμι φέρεται έτοιμος να καταβάλλει πάνω από 30.000.000 ευρώ με σκοπό να πείσει τον Ρονάλντο να περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπεκς δεν θα έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν τον Ιγκουαΐν (αποφάσισε ν' αποσυρθεί), οπότε οικονομικά το ρόστερ θα ελαφρύνει και θα υπάρχει χώρος για μία μεγάλη κίνηση, όπως αυτή του Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάμαρης, λεπτό 66 η κορυφαία στιγμή της καριέρας του

Ανδρέας Σάμαρης: Έτσι είδαν τα πορτογαλικά Μέσα τις συγκλονιστικές στιγμές στο Ντα Λουζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK