Ο Μπέκαμ του FIFA 2021 θα βγάλει περισσότερα λεφτά από τον κανονικό

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να εμφανιστεί στη σειρά παιχνιδών ποδοσφαίρου της EA Sports, που θα λανσαριστεί ως 'Beckham Edition' στο FIFA 2021, υπέγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Και θα εισπράξει περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζε στην πραγματική του ζωή ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...

Ο Μπέκαμ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση Manchester United Legends vs. Bayern Munich Legens στο 'Old Trafford' | 26/05/2019 (Martin Rickett/PA via AP)
Ο Μπέκαμ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση Manchester United Legends vs. Bayern Munich Legens στο 'Old Trafford' | 26/05/2019 MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπήρξε μια θρυλική μορφή των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, το εκπληκτικό δεξί του πόδι άφησε για τα καλά το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ο ίδιος μπόρεσε να αποκομίσει τεράστια οικονομικά οφέλη στην διάκρεια της καριέρας του. Τόσο από τα συμβόλαια που υπέγραψε, όσο και -κυρίως- από την εν γένει εκμετάλλευση της εικόνας του. Κάτι που ήξερε να κάνει πολύ καλά.

Σήμερα η περιουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που ηγείται διοικητικά της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, ξεπερνάει τα 350 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το εισόδημα του πρόκειται να γνωρίσει μια δυνατή ώθηση, αφού η εικόνα του ακόμη πουλάει. Και πουλάει ακριβά.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να εμφανιστεί στη σειρά παιχνιδών ποδοσφαίρου της EA Sports, που θα λανσαριστεί ως 'Beckham Edition' στο FIFA 2021. Η ευρεία έκδοση φιλοξενεί το πορτραίτο του Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Μπέκαμ θα γίνει πλουσιότερος κατά 45 εκατ. ευρώ μετά από αυτή τη συμφωνία! Άνθρωπος από το περιβάλλον του Άγλλου σταρ υποστήριξε πως "είναι σπουδαία προσθήκη για το brand του Μπέκαμ και τα πιο εύκολα χρήματα που έβγαλε ποτέ".

Ο Μπέκαμ του FIFA 2021 θα βγάλει περισσότερα λεφτά από τον κανονικό

Για να καταλάβει κάποιος την διαφορά, ο Μπέκαμ κέρδιζε 120.000 ευρώ την εβδομάδα όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και σχεδόν τα ίδια χρήματα όταν υπλεγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους LA Galaxy το 2007, αποκομίζοντας συνολικά κοντά στα 28 εκατ. ευρώ. Τώρα, μετά την συνεργασία του με το FIFA 2021, το ποσό που θα εισπράξει μεταφράζεται σε 275.000 ευρώ την εβδομάδα!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Μπέκαμ είχε όρεξη για αστεία - ποιος δεν θα είχε άλλωστε. "FIFA 2021... Ανυπομονώ να ξαναδώ τον εαυτό μου ξανά στο γήπεδο, παίζοντας με τους παλιούς συμπαίκτες μου! Ίσως τα παιδιά μου τώρα να πιστεύουν πως είμαι ένας κουλ πατέρας".

Ναι, Ντέιβιντ, αυτό περίμεναν...


News 24/7

24MEDIA NETWORK