Ο Μπελούστσι ζήλεψε τη δόξα του... Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε κόντρα στον Αστέρα σε 23'' και λίγες ώρες αργότερα ένας άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, ο Φερνάντο Μπελούστσι, βρήκε δίχτυα σε... 15 δεύτερα (video)!

Ο Μπελούστσι ζήλεψε τη δόξα του... Μπεργκ!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής θα μείνει για καιρό στη μνήμη των φιλάθλων καθώς ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε δίχτυα μόλις 23'' από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας έτσι το ταχύτερο γκολ στη φετινή Super League.

Λίγες ώρες αργότερα πάντως, ένας παίκτης που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του "αιωνίου αντιπάλου" του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, κατάφερε να βρει δίχτυα στην πατρίδα του ακόμα γρηγορότερα.

Ο Μπελούστσι ζήλεψε τη δόξα του... Μπεργκ!

Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπελούστσι, με τον Αργεντινό άσο να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ εκτός περιοχής στα 15'' από την έναρξη του Σαν Λορέντσο-Ατλέτικο Ραφαέλα, με τον νυν άσο της Σαν Λορέντσο να μένει στην ιστορία καθώς το γκολ του είναι πλέον στα 5 πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής...

Αυτό μάλιστα ήταν το 2ο γκολ σε 4 φετινά ματς πρωταθλήματος για τον 33χρονο Αργεντινό, που εκτός από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και με τις Πόρτο, Τζένοα και Μπούρσασπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK