Ο Μπεν Αρφά τρολάρει τη Παρί... με πίτσες

Επέτειο γάμου γιορτάζουμε. Γενέθλια γιορτάζουμε. Ονομαστική εορτή το ίδιο. Ο Μπεν Αρφά όμως εφηύρε μία νέα επέτειο που μπορεί να τιμήσει... ένας πικραμένος ποδοσφαιριστής, τρολάροντας με πίτσες τη διοίκηση της ομάδας του.

French soccer player Hatem ben Arfa smiles during a press conference after signing with the team, at the Parc des Princes stadium in Paris, Monday, July 4, 2016. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
French soccer player Hatem ben Arfa smiles during a press conference after signing with the team, at the Parc des Princes stadium in Paris, Monday, July 4, 2016. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP IMAGE

Η διετής θητεία του Χατέμ Μπεν Αρφά στη Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μείνει «χαραγμένη» στο μυαλό κανενός παριζιάνου. Κι αυτό διότι ο Γάλλος... πέρασε και δεν ακούμπησε από το σύλλογο.

Τριαντά δύο εμφανίσεις είναι ο απολογισμός του 31χρονου εξτρέμ στη πρώτη του σεζόν στο «Παρκ Ντε Πρενς», χωρίς να έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, αφού έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα με ανάρτησή του στο Instagram, οι μέρες του στο Παρίσι θα αποτελέσουν παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι με τον ίδιο να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, η βασική του προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι άλλη και σύμφωνα με το France Football, αυτό που ενδιαφέρει τον Μπεν Αρφά τώρα είναι το πως θα γιορτάσει... την επέτειο ενός χρόνου αποχής από τα γήπεδα με τη παριζιάνικη φανέλα.

Και ο τρόπος που σκέφτηκε να την γιορτάσει; Φέρνοντας πίτσες μέσα στα αποδυτήρια, ώστε να κεράσει τους συμπαίκτες του, εξαγριώνοντας προπονητή και ιθύνοντες της Παρί.

Ο διεθνής άσος είναι γνωστός για τα «κατορθώματά» του, όσον αφορά την εκκεντρική συμπεριφορά του και τα θέματα που δημιουργεί κατά καιρούς στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπεν Αρφά είχε πει στον Ουνάι Έμερι πως δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στη προημιτελική φάση του Champions League, ύστερα από τον περσινό αποκλεισμό της ομάδας του από την Μπαρστελόνα, όταν και ηττήθηκε στο Καμπ Νου με σκορ 6-1.

Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής συνηθίζει να μιμείται τον Ισπανό προπονητή στις προσπάθειες του να μιλήσει γαλλικά, ενώ τον Απρίλιο του 2017 αστειεύτηκε προς τον εμίρη του Κατάρ Αλ Θανί, πως είναι πιο εύκολα προσβάσιμος για συζήτηση απ' ότι ο πρόεδρος των παριζιάνων Νασερ Αλ Κελαϊφί.

Όπως είναι λογικό, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Παρί, προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά του Γάλλου, φρόντισε να μην πάρει ουδεμία ευκαιρία από τον Έμερι τη φετινή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK