Ο Μπέντο δικαιολόγησε την "γιούχα" των οπαδών

Ο Πάουλο Μπέντο δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό και δικαιολόγησε τον κόσμο για τις αποδοκιμασίες, ταυτόχρονα όμως έστειλε μήνυμα ενόψει των προσεχών "τελικών".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Αν βλέπατε το βίντεο του αγώνα μετά το ματς, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα διορθώνατε;

"Θα δούμε το βίντεο και σίγουρα θα το αναλύσουμε. Κάποια πράγματα είναι εύκολο να τα συζητάς όταν βλέπεις τον αγώνα. Δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ που θα έπρεπε να το έχουμε αποφύγει. Εκεί δεν λειτούργησε η άμυνα καλά και δεχτήκαμε τόσο εύκολο γκολ. Στη συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με μικρή επιθετικότητα και όσον αφορά στην επίθεσή μας και στην αμυντική μας λειτουργία. Δεν ήταν καθόλου επιθετική η στάση μας όταν χάναμε την μπάλα. Έπρεπε να είμαστε πιο δυναμικοί στο παιχνίδι μας. Ξοδέψαμε 45 λεπτά. Στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα, όμως, και πάλι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την επιθετικότητα που δείξαμε. Αν δούμε μόνο τις ευκαιρίες, υπάρχουν πολλές στιγμές που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, όμως , σε γενικές γραμμές παρόλο που βελτιωθήκαμε παίξαμε χωρίς επιθετικό χαρακτήρα. Ήταν μία στάση παθητική που δεν μας άρεσε καθόλου. Από τώρα και στο εξής θα πρέπει να προχωρήσουμε, να συγχαρούμε τον αντίπαλο και να κοιτάξουμε εμείς τι θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια".

Θεωρείτε ότι μπορεί να μιλήσει και ο εγωισμός των παικτών πλέον, υπό την έννοια ότι ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια;

"Δεν προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ανάλογα με τις διαστάσεις που έχει κάθε παιχνίδι, αλλά με τον ίδιο τρόπο για να κεδίζουμε. Σήμερα ξεκινήσαμε άσχημα, είχαμε μία κακή στάση στο παιχνίδι μας, δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και τιμωρηθήκαμε για αυτά που κάναμε. Ήρθε το άσχημο αποτέλεσμα και έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια με πρώτο το ματς του Κυπέλλου. Η κατάσταση η σημερινή είναι ένα χτύπημα για την ομάδα μας και σίγουρα είναι κάτι που θα πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς, ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό που θα πρέπει να πούμε είναι ότι δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό που έγινε σήμερα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, συνεχίζουμε και δουλεύουμε για να κάνουμε πράξη αυτά που κάνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Είχαμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε τη βαθμολογική διαφορά, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Βλέπουμε στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη τις μεγάλες ομάδες όταν αγωνίζονται στο σπίτι τους, να έχουν ψυχολογικό πρόβλημα και να κάνουν γκέλες. Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ψυχολογία των παικτών σας; Μήπως νιώθουν μεγαλύτερη πίεση από την παρουσία του κόσμου;

"Σήμερα στο παιχνίδι μας δεν μας έφταιγε ούτε η ψυχολογία, ούτε η ποιότητα. Όταν προετοιμάζουμε τα παιχνίδια για να παίξουμε μέσα στο σπίτι μας, περιμένουμε από τη δική μας να έχει τον έλεγχο και από την αντίπαλη αμυντικό παιχνίδι και προσπάθεια από αντεπιθέσεις. Όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα αλλάζουν τα πράγματα, γιατί αυτό ενισχύει τη στρατηγική του αντιπάλου. Σίγουρα όμως από εκεί και πέρα αυτό που πληρώσαμε σήμερα είναι η έλλειψη επιθετικότητας στο παιχνίδι μας και ξοδέψαμε πολύ χρόνο χωρίς να είμαστε δραστήριοι. Αυτό που θα κοιτάξουμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε τα ματς με μία φιλοσοφία του πώς θα κερδίζουμε και ξέρουμε πώς θα το κάνουμε. Δεν πρέπει να ξοδεύουμε χρόνο με τα όσα έχουν προηγηθεί. Ήταν κακή η στάση μας στο σημερινό ματς. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο".

Με αφορμή κάποιες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό σας ο κ. Μαρινάκης έστειλε ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο. Στήριξε και εσάς και τους ποδοσφαιριστές. Το δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο ποιο είναι;

"Το μήνυμά μου είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε γιατί έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε με πρώτη και πιο σημαντική τον αγώνα στο Κύπελλο. Στη συνέχεια έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα και έναν δύσκολο προκριματικό με την Μπεσίκτας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να παρουσιάσουμε όσο καλύτερη εικόνα στη συνέχεια. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κριτική για την ομάδα μας από τον κόσμο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος έχει πάθος για την ομάδα και έχει δικαίωμα να το εκφράζει με τον τρόπο του. Πρέπει να δώσουμε χώρο στον κόσμο για να εκφράσει την κριτική του και εμείς είτε σε θετικές, είτε σε αρνητικές κριτικές, να συγκεντρωνόμαστε όσο το δυνατόν ταχύτερα. Αυτό που δεν έπρεπε να συμβεί ήταν ότι δεν έπρεπε να έχουμε μία τέτοια εικόνα και ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσουμε τη διαφορά. Γενικότερα με την εικόνα που είδε ο κόσμος, δεν αξίζαμε κάτι άλλο. Έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να βγούμε νικητές στις μάχες που ακολουθούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK