Ο Μπέντο βρήκε τον αντι-Σιόβα

Τη στιγμή που ο Δημήτρης Σιόβας πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στη Λεγανιές, ο Πάουλο Μπέντο έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του! Αριστεροπόδαρος αμυντικός που μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ο ακραίος, τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Μπέντο βρήκε τον αντι-Σιόβα

Προς το παρόν ο Πάουλο Μπέντο είναι διατεθειμένος να δουλέψει με τον Δημήτρη Νικολάου, για να καλύψει προσωρινά στις προπονήσεις το κενό που άφησε ο συνονόματος Σιόβας (που υπέγραψε στη Λεγανιές).

Μέχρι τώρα από τα ρεπορτάζ είχαν παρελάσει τα ονόματα του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Τάσου Αυλωνίτη ως υποψήφιων αντικαταστατών του Σιόβα. Νικητής ωστόσο αναδεικνύεται ο μικρός.

Ο 18χρονος στόπερ της Κ20, ο οποίος δεν ήταν λίγες οι φορές που έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα κάνοντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, θα αποτελέσει απ' όσο δείχνουν τα πράγματα, τον ποδοσφαιριστή που θα κλείσει την τρύπα.

Δεν λέμε ότι θα βρεθεί από το πουθενά στην ενδεκάδα! Δεν λέμε καν ότι θα τον δούμε ξαφνικά και στη 18άδα. Όπως ο Σιόβας όμως συμμετείχε π.χ. στα διπλά του Ρέντη, το ίδιο θα συμβαίνει και με τον Νικολάου. Στόχος του Μπέντο είναι να δουλέψει μαζί του και με τον καιρό να τον βγάλει στον αφρό, όπως έχει ήδη κάνει με τους Ρέτσο, Μανθάτη και Ανδρούτσο.

Ο Δημήτρης Νικολάου είχε γίνει επαγγελματίας πέρσι το καλοκαίρι και έλαβε μέρος στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, έπειτα από "θερμή" εισήγηση του Γρηγόρη Γεωργάτου.

Πριν από περίπου τρεις μήνες ο Νικολάου επέκτεινε τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους" έως το καλοκαίρι του 2021 και είναι γνωστό -εδώ και πολύ καιρό- ότι στο λιμάνι τον έχουν ξεχωρίσει.

Είναι αριστεροπόδαρος και είναι σε θέση να βοηθήσει όχι μόνο ως αριστερός στόπερ, αλλά και ως αριστερός μπακ, αν και εφόσον χρειαστεί. Σίγουρα θα λύσει τα χέρια του Μπέντο στην καθημερινότητα του Ρέντη στις αρχές Ιανουαρίου.

Όσο για το αν θα αποκτηθεί άλλος στόπερ που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο; Με την παρουσία του Νικολάου στην πρώτη ομάδα φαίνεται ότι πάει πίσω το σενάριο με περιπτώσεις τύπου Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Μπέντο είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με τον πιτσιρικά και για αυτό το λόγο του ζήτησε να προπονείται σε καθημερινή βάση πλέον με την πρώτη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK